Închide meniul

Imaginea care face cât 1000 de cuvinte. Messi şi Koeman au oferit faza serii din Champions League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 octombrie 2020, 5:33

Imaginea care face cât 1000 de cuvinte. Messi şi Koeman au oferit faza serii din Champions League

profimediaimages

Leo Messi șutează din penalty în minutul 90 al meciului dintre Barcelona și Juventus

Lionel Messi a fost decisiv în victoria grupării blaugrana, trecându-și în cont un assist la golul lui Ousmane Dembele și marcând și el pentru a sparge gheața în acest sezon de Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, camerele au surprins o imagine extrem de interesantă în care antrenorul Ronald Koeman are o discuție cu starul argentinian, își pune mâinile pe umerii săi, iar cei doi se îmbrățișează. 

Ronald Koeman: ”Relația mea cu Leo nu a fost niciodată complicată”

Aceasta a fost imaginea serii în Champions League, mai ales că a venit după o săptămână foarte tensionată pentru clubul catalan. Real a câștigat veșnicul duel din El Clasico, iar președintele Josep Maria Bartomeu și întreaga sa echipă au demisionat.

Întrebat la conferința de presă de după meci, Ronald Koeman a oferit un răspuns foarte sincer:

Reclamă

”Relația mea cu Leo nu a fost niciodată complicată. Am vorbit cu el în acel moment. Singurul lucru pe care i l-am spus la final jocului a fost că trebuia să se întâmple odată și odată”, a declarat antrenorul Barcelonei conform spaniolilor de la Marca.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și