Închide meniul

"Îmi pare rău pentru Fatai şi Takayuki!". Dezvăluirile lui Alex Ioniţă în scandalul de dopaj de la Astra. "Dacă era să fiu suspendat 4 ani, mă făceam şofer de camion!"

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 9:01

"Îmi pare rău pentru Fatai şi Takayuki!". Dezvăluirile lui Alex Ioniţă în scandalul de dopaj de la Astra. "Dacă era să fiu suspendat 4 ani, mă făceam şofer de camion!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorul Astrei, Alexandru Ioniţă, dezvăluiri despre scandalul de dopaj

  • Alexandru Ioniţă are 26 de ani
  • El a mai jucat la Rapid, CFR Cluj şi Craiova

Alexandru Ioniţă, în vârstă de 26 de ani, a recunoscut că a oferit detalii în timp ce era audiat de Agenţia Naţională Anti-Doping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă: "Consider că merit 6-8 luni de zile de suspendare maximum"

"Îmi pare rău pentru Fatai și Takayuki, le-am zis că riscăm să primim 4 ani de suspendare pentru că au destule probe. Nu putem să ne luptăm cu WADA și FIFA, sunt instituții foarte puternice. Am preferat să vin să recunosc încă o dată, după ce recunoscusei în fața celor de la ANAD decât să risc să primesc 4 ani.

"Consider că merit 6-8 luni de zile de suspendare maximum. Cu tot cu suspendarea de până acum. Adică încă 2 ani și 4 luni. Asta sper să primesc. Realist cred că o să fie undeva la un an, poate un an și două luni, dar mă gândesc că se mai pot face proceduri după, poate recurs, să mai scadă din pedeaspă. Nu merit să stau atât. Dacă era să fiu suspendat 4 ani, mă angajam cu tata pe camion, că el asta face", a spus Alexandru Ioniţă, în gsp.

Reclamă

Ioniţă a spus că nu este plătit din 30 septembrie şi susţine că preşedintele ANAD, Cristi Balaj, este cel care i-a spus că riscă 4 ani de suspendare, dacă nu recunoaşte faptele penrtu care este acuzat. Tot scandalul, pentru care Astra spune că nu are nicio vină, a pornit de la soţia lui Fatai!

Alexandru Ioniţă: "Am vrut doar să ajut, nu mă gândeam că este interzis"

"Fatai a venit în vestiar și a spus că soția lui s-a angajat la o clinică din București. Și că ne roagă să mergem să facem vitamine, pentru reclamă, pentru imunitate. Asta se întâmpla pe 15 sau 16 septembrie. A întrebat cine vrea să meargă, să îl ajute, să facă vitamine. Nimeni din vestiar nu a spus că nu e voie în venă sau mai mult de 100 ml. Nici când au venit cei de la ANAD să ne interogheze nu am știut ce am făcut greșit! Nu realizam, nu am fost vreodată instruit că nu am voie. 

Reclamă

Am vorbit în vestiar, am spus că «hai că te ajut». Și Taka (n.r. – Takayuki Seto) a fost de acord. Am mers la clinică noi 3, doar noi am putut merge la ora la care a spus Fatai că se poate. Era și soția lui Fatai acolo, cred că era asistentă. Nu am cerut prea multe detalii, am vrut doar să ajut, nu mă gândeam că este interzis", susţine Ioniţă.

Următorul termen este pe 4 februarie, iar Ioniţă spune că se aşteaptă la un verdict final.

Alexandru Ioniţă: "Mi-aș fi dorit să îmi spună oricine că nu am voie, nu aș fi făcut niciodată așa ceva"

"Mi-aș fi dorit să îmi spună oricine că nu am voie, nu aș fi făcut niciodată așa ceva. Sau nu aș fi permis să fie postate imaginile pe Instagram. Ei au intrat într-o cameră separată, de lângă, unde erau două paturi. Eu am intrat în una unde era doar un pat. Mi s-a spus că este vitamina B, C și Magneziu. Am plătit 250 RON, cu 50% reducere.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost două flacoane și o seringă de Magneziu făcute după. Nu am știut cantitatea. Seringa de Magneziu a fost în cantitate mai mică și direct introdusă în branulă. Dânsele au venit și ne-au făcut poze. Ne-au întrebat înainte, nu am văzut o problemă”, a mai spus Ioniţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China
Fotbal • 26 feb., 20:07
Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China: „Am plecat de acasă!”
Alexandru Ioniţă a fost dărâmat după Rapid - FC Voluntari 1-2. Decarul celor de la Rapid cu greu şi-a putut găsi cuvintele după şocul din Giuleşti
Liga 1 • 9 dec., 23:23
Alexandru Ioniţă, dărâmat după Rapid – FC Voluntari 1-2: „Merităm să fim huiduiţi! Nu găsesc răspunsuri”
Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat "care e adevărata Steaua?"
Liga 1 • 4 nov., 12:18
Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat „care e adevărata Steaua?”, chiar înainte de FCSB – Rapid