Închide meniul

Împăcarea anului? Walter Zenga şi Raluca s-au răzgândit în privinţa divorţului: "Puteţi să fiţi siguri că nu ne-am despărţit!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 11:57

Împăcarea anului? Walter Zenga şi Raluca s-au răzgândit în privinţa divorţului: "Puteţi să fiţi siguri că nu ne-am despărţit!"

Profimediaimages

Walter Zenga s-a decis asupra viitorului cu Raluca

Chiar dacă, în luna octombrie, fostul antrenor al lui FCSB a lăsat de înţeles că a depus actele de divorţ la Curtea de Apel din Dubai, situaţia a luat o turnură neaşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga, noi detalii despre căsnicia cu Raluca Zenga

"Puteţi să fiţi siguri că nu ne-am despărţit. Postarea de atunci am şters-o după opt ore. Niciodată nu voi pune care care să-i afecteze pe copiii mei pe reţelele sociale. Indiferent care este relaţia între noi, un tată trebuie să-şi apere copiii", a declarat Walter Zenga, citat de fcinter1908.it.

Antrenorul dorit pe banca Universităţii Craiova este în Italia. A zburat 4000 de kilometri pentru a îşi vedea unul dintre copii pentru prima dată după 14 ani. Este vorba de Andrea, fiul pe care îl are din cea de-a doua căsătorie, cu Roberta Termali. Walter şi Andrea s-au văzut într-un show TV, iar tânărul de 27 de ani a izbucnit în plâns.

"Nu am vrut să mă duc la fiul meu şi să-i spun: 'Te iubesc! Te iubesc! I-am transmis un mesaj de uşurinţă şi seninătate. Voi mai vorbi cu Andrea. Am vrut să îi arăt că nu port resentimente faţă de fiul meu. Nimeni nu trebuie să-mi spună că nu sunt un tată demn. Aceasta nu este o părere, sunt lucruri vulgare. Oamenii trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru ceea ce spun. S-au spus lucruri foarte grele despre mine şi trebuie să-şi asume responsabilitatea. Ştiu ce înseamnă să fii un părinte", a reacţionat Walter.

Walter Zenga a anunţat că divorţează de Raluca Zenga

La începutul lunii octombrie, Walter a anunţat pe contul său de Instagram că se va despărţi de Raluca. A şters postarea la scurt timp după ce a devenit virală.

Reclamă

"Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra…

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!", a postat Walter Zenga.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și