Închide meniul

În brațele cui și-a găsit Walter Zenga fericirea. Cine îl ajută să treacă peste durerosul divorț de Raluca

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2020, 16:35

Reclamă
În brațele cui și-a găsit Walter Zenga fericirea. Cine îl ajută să treacă peste durerosul divorț de Raluca

Profimediaimages

Walter Zenga a stat 14 ani alături de Raluca

Fost campion cu Steaua, Zenga a depus actele de divorț și rămâne de văzut cum se va împărți averea pe care a adunat-o în ultimul deceniu. Numai vila din Dubai, în care au locuit împreună, este evaluată la 2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga, fericit alături de copiii săi

Zenga ține cu orice preț să arate că nu și-a pierdut zâmbetul. Asta o dovedește și ultima postare de pe contul de Instagram. S-a pozat alături de copiii săi.

"Fericirea într-o îmbrățișare…Samira și Walter Jr.", a fost mesajul celui care a scris istorie între buturile lui Inter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La felicità in un abbraccio …Samira&Walter Jr #instalike #instaphoto #pic #picoftheday @instagram #padreefiglio #padreefiglia #daddyanson #daddyandaughter #love #loveyou
A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

"În ceea ce privește gelozia, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!

Reclamă

El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a transmins, în acest an, Raluca Zenga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și