Închide meniul

Încă un antrenor din Premier League a fost infectat cu coronavirus. "Mi-a fost greu să alerg 10 metri. Parcă escaladam Kilimanjaro"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 15:31

Încă un antrenor din Premier League a fost infectat cu coronavirus. "Mi-a fost greu să alerg 10 metri. Parcă escaladam Kilimanjaro"

Profimediaimages

Brendan Rodgers a avut Covid-19

Pe podium în Premier League, Brendan Rodgers a câştigat cel mai dificil "meci" al carierei. A prezentat multe dintre simptome, dar a reuşit să învingă Covid-19. Şi soţia lui a fost infectată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brendan Rodgers a avut coronavirus

Bredan Rodgers a escaladat, în 2011, cel mai înalt vârf muntos al Africii. Antrenorul "vulpilor" a comparat lupta cu coronavirusul cu experienţa trăită când a urcat pe Kilimanjaro.

"Abia reuşeam să merg, îmi amintea de escaladarea masivului Kilimanjaro. Timp de trei săptămâni nu am avut nici miros, nici gust. Eram fără putere, iar la o săpătmână distanţă s-a simţit la fel şi soţia mea. Am fost testaţi amândoi şi am fost depistaţi cu virusul.

Era ca şi atunci când am urcat pe Kilimanjaro. Cu cât avansam cu atât sufeream de aclimatizare şi cu atât mai greu era să respir. Prima dată când am încercat să alerg, după ce m-am îmbolnăvit, mi-a fost greu să parcurg 10 metri. A fost o senzaţie ciudată de a mânca fără să am gust sau miros", a declarat Brendan Rodgers pentru BBC.

În luna martie s-a infectat cu Covid-19 şi antrenorul lui Arsenal. Mikel Arteta a spus că s-a resimţit aproximativ patru zile după ce a fost diagnosticat de medici. Fotbalul din Anglia se va relua la jumătatea lunii viitoare. Jucătorii se pot antrena deja în grupuri mici.

Reclamă

Manchester City-Arsenal și Aston Villa-Sheffield United sunt primele partide programate. Acestea vor avea loc miercuri, 17 iunie. Prima rundă completă din Premier League se va desfășura în weekendul 19-21 iunie. Până la finalul stagiunii mai sunt de disputat nu mai puțin de 92 de partide, iar reprezentanții campionatului vor ca ultima rundă să aibă loc la mijlocul lunii august.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și