Închide meniul

Încă un discurs marca ”Pancu”: ”Puneți muzica la maxim!” Cum și-a încurajat jucătorii în vestiar după victoria clară cu FCSB

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 septembrie 2020, 6:54

Încă un discurs marca ”Pancu”: ”Puneți muzica la maxim!” Cum și-a încurajat jucătorii în vestiar după victoria clară cu FCSB

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea

Daniel Pancu

Daniel Pancu, fericit pentru jucătorii săi: ”Sunt mulțumit. Rar o să mă vedeți așa”

Deși a recunoscut că fotbaliștii săi au beneficiat și de problemele de lot ale FCSB-ului, Daniel Pancu le-a vorbit acestora despre forma bună pe care o arată și le-a dat liber la petrecere până luni după amiază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Chiar dacă am fi pierdut astăzi cu 5-0, dacă ar fi venit cu echipa de bază, aș fi vrut să văd nivelul la care suntem. Nici nu vă imaginați cum arătați la meciul cu Chindia, din prima etapă, și cum ați arătat cu Gaz Metan, la Arad și, nu mai spun, astăzi. Sunt mulțumit, rar o să mă vedeți așa.

Am întâlnit o echipă de copii, au jucat joi în cupele europene. Începem cu niște greșeli elementare. Eu îi spun frică, poate nu e frică, poate i-ați văzut pe ei în roșu și albastru și poate la clubul ăsta sunteți obișnuiți să respectați echipele mari ale campionatului. 

Nu există respect, nu există frică. Există antrenament, muncă, agresivitate pozitivă, fotbal ofensiv. Echipele din România, chiar și astea importante, FCSB, CFR, Craiova, nu sunt obișnuite cu pressing-ul, presiunea”, le-a explicat Daniel Pancu jucătorilor săi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CSM Politehnica Iași (@csmpolitehnicaiasi) pe

Reclamă

Daniel Pancu, avertisment pentru echipa sa

Totuși, fostul mare atacant a ținut să le precizeze jucătorilor ieșeni că adversarii îi vor lua mult mai în serios de acum înainte și că trebuie să fie pregătiți pentru acest lucru.

”Continuăm să lucrăm în modul ăsta și vom fi cea mai plăcută surpriză a campionatului. Dacă cineva crede că astăzi am reușit mare lucru în afară de atmosfera asta – și vă rog să vă bucurați, puneți muzica la maxim, faceți ce vreți, vă distrați până mâine – de mâine, ne vedem la jocul de la Craiova.

Acum, cresc pretențiile de la noi, adversarii ne vor trata absolut altfel. Pregătiți-vă să aveți parte de adversitate totală. Felicitări, bucurați-vă până mâine! De mâine, de la ora două jumătate, ne întoarcem la muncă", a declarat Daniel Pancu în vestiarul echipei din Iași.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și