Închide meniul

Începe asaltul pentru Dennis Man. O echipă de top din Europa îşi vinde căpitanul pentru a face rost de bani pentru "perla" lui Gigi Becali

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 9:57

Începe asaltul pentru Dennis Man. O echipă de top din Europa îşi vinde căpitanul pentru a face rost de bani pentru "perla" lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man este dorit de Feyenoord

  • Dennis Man poate pleca de la FCSB
  • Man poate ajunge la o echipă mare din Europa
  • Anunţul făcut în presa din străinătate

Becali a negociat la palat transferul lui Man cu englezii de la Norwich. Becali a cerut bani mulţi pentru Man, iar transferul a picat. Si Monaco s-a interesat de Man, iar Anamaria Prodan a mers personal la Monte Carlo pentru a negocia transferul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man poate ajunge, totuşi, la o echipă mare din Olanda. Feyenoord poate redeschide negocierile cu Gigi Becali. Prima ofertă de 7 milioane de euro făcută de olandezi pentru Man a fost refuzată de patronul FCSB.

Feyenoord poate plusa, mai ales că e pe cale să îl vândă Steven Berghuis (28 de ani), nimeni altul decât căpitanul echipei. Cu banii luaţi pe Berghuis, Feyenoord poate da asaltul final pentru Man, jucător pe care olandezii îl consideră înlocuitorul perfect. 

Reclamă

Cei de la soccernews.nl scriu că Gigi Becali ar fi mulţumit şi cu 12 milioane de euro, sumă accesibilă pentru Feyenoord. 

Dennis Man poate fi o afacere profitabilă pentru Becali

FCSB ar putea face o afacere excelentă. În 2016 l-a transferat pe Man de la UTA pentru 350.000 de euro. Între timp cota lui a avut un salt uriaș și a ajuns la 5 milioane de euro (transfermarkt). 9 goluri si 5 pase decisive are Man in acest sezon pentru FCSB. Contractul său cu roș-albaștrii expiră peste doi ani.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”