Închide meniul

Incident şocant. Un tânăr de 23 de ani a fost aproape să îşi piardă un ochi. A fost implicat într-o bătaie în toaleta unui pub

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 12:58

Reclamă
Incident şocant. Un tânăr de 23 de ani a fost aproape să îşi piardă un ochi. A fost implicat într-o bătaie în toaleta unui pub

Captură Twitter

Spencer Jones, implicat într-un incident grav

Spencer Jones, jucătorul echipei de fotbal american din campionatul universitar, Oklahoma Sooners, a fost agresat în toaleta unui pub. În urma loviturilor primite, el a riscat să îşi piardă un ochi. El a stat patru ore în sala de operaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fotbalist din SUA era să rămână fără un ochi în urma unei bătăi dintr-un pub

Momentul a fost filmat şi a ajuns viral pe reţelele sociale. "Imaginile au fost vizionate de peste 8 milioane de ori", scrie Gazzetta dello Sport. 

Agresorul a fost identificat drept Walker Brown, un bărbat cu experienţă în artele marţiale mixte, scrie mmajunkie. Până acum nu au fost făcute arestări, dar poliţia a deschis o anchetă.

Brown a postat un clip în care susţine că şi el a fost rănit şi că nu a făcut altceva decât să se apere. Acesta a mai susţinut că imaginile incidentului nu conţin şi începutul altercaţiei, în care ar fi fost provocat. "Nasul meu nu sângera fără motiv", a declarat Brown.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și