Închide meniul

Iniţiativă impresionantă a iubitei lui Adrian Petre. Ce îşi doreşte de ziua ei tânăra care a câştigat "Miss Universe România"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2021, 16:30 / Actualizat: 20 decembrie 2022, 16:47

Iniţiativă impresionantă a iubitei lui Adrian Petre. Ce îşi doreşte de ziua ei tânăra care a câştigat "Miss Universe România"

Instagram Bianca Tirsin

Bianca Tirsin a sărit în ajutorul nevoiaşilor

Iubita lui Adrian Petre a anunţat că, în locul cadourilor de ziua ei, speră să primească donaţii în proiectul „Case pentru Arad”. Are nevoie de 8.000 de euro pentru a începe construcţia primei case din container.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gest superb făcut de Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre

Cercetările din 2020 arată că există 14.000 de persoane fără adăpost în România. Bărbați, femei, copii. Populația fără adăpost de diferite vârste care ne înconjoară este încă în creștere și PUTEM face ceva în acest sens.

Aș dori să vă invit să vă alăturați în proiectul „Case pentru Arad”, pe care l-am început în colaborare cu Cetatea Voluntarilor Arad. Scopul nostru principal este de a construi case din containere ecologice în Arad pentru familiile și copiii care nu au unde să locuiască.

Care este dorința mea? Să construim un oraș nou, ecologic și sigur pentru toate familiile fără adăpost din Arad. Sper că până la următoarea mea zi de naștere, toată lumea are un acoperiș deasupra capului, astfel încât să putem trăi o viață normală și fericită.

Cum intenționăm să facem acest lucru? Vrem să construim 50 de case în container, Eco-Friendly, pentru toate familiile. Când vom câștiga primii 8.000 de euro (38.991 lei), vom începe să lucrăm la primul container cu voluntarii noștri de la Cetatea Voluntarilor.

Reclamă

Eu chiar cred că schimbarea din lume începe cu noi. Că fiecare dintre noi poate face diferența. Și știu că acest lucru necesită timp. Dar singura modalitate de a aduce schimbări în lume este ca fiecare dintre noi să înceapă să facă ceea ce putem. PUTEM face din această lume un loc mai bun – împreună„, a fost mesajul transmis de Bianca Tirsin.

Bianca este Miss Universe România 2020. Ea va reprezenta ţara noastră la competiţia mondială. Modelul face vizite dese în Italia, după ce Adrian Petre a fost împrumutat de FCSB la Cosenza. Atacantul de 22 de ani a jucat 7 meciuri în Serie B, fără a reuşi să marcheze.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și