Închide meniul

„Nu trebuia să se întâmple!” Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF. De ce se teme antrenorul lui CFR Cluj. Întâlnire decisivă cu Neluțu Varga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2021, 17:52 / Actualizat: 4 decembrie 2021, 23:57

„Nu trebuia să se întâmple! Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF. De ce se teme antrenorul lui CFR Cluj. Întâlnire decisivă cu Neluțu Varga

Dan Petrescu, după negocierile cu CFR Cluj

Profimedia

Dan Petrescu crede că incertitudinea care planează asupra antrenorului îi afectează pe jucătorii lui CFR Cluj. „Bursucul” va purta discuția finală cu Neluțu Varga la sfârșitul lunii decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF

„Patronul a vorbit cu cei de la Federaţie. Cei de la FRF au vrut să mă vadă şi el şi-a dat acceptul. Au venit, au vorbit cu mine… după eu nu am mai vorbit cu nimeni, nici cu Federaţia, nici cu patronul. Am transmis patronului că vreau să mă concentrez la aceste meciuri 100%, să le câştigăm. După, normal, când se termină, o să avem o discuţie şi o să vedem ce se întâmplă în continuare.

Ce am vorbit acolo rămâne între noi. Eu am vorbit cu oamenii din club să ne auzim pe 20 (n.r. decembrie). Dar nu vreau să mai zic ceva, se va interpreta orice spun. Eu mai am trei meciuri foarte importante şi poate mai am încă trei ani, nu ştiu. Mai am trei ani contract. Cred că întâlnirea asta nu mi-a făcut bine, nu trebuia să se întâmple. Dar dacă cei de la Federaţie au vrut să mă vadă şi patronul a fost de acord, a trebuit să accept şi eu. Nu puteam să refuz.

Pe mine m-a întrebat un jucător dacă mă duc, dar nu-i spun numele… la restul le-am spus să se concentreze la meci, să nu citească prea mult ziarele. (Reporter: un internaţional?) Nu e român, oricum!”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj la finalul lunii august, după ce campioana României l-a îndepărtat pe Marius Șumudică. Dacă și „Bursucul” va pleca, ardelenii vor fi nevoiți să numească al treilea antrenor, în decurs de numai șase luni.

Reclamă

600.000 de euro este clauza de reziliere a contractului lui Dan Petrescu cu CFR Cluj. Înțelegerea cu campioana României expiră în 2024.

Citește și:

Conducerea lui CFR Cluj iese la atac după discuţiile dintre Dan Petrescu şi FRF

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj nu concepe ca „Dan Petrescu să plece la echipa naţională în viitorul apropiat.  Ardelenii sunt de părere că tehnicianul valorează mai mult decât clauza de reziliere pe care o are în contract.

„Avem Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj care este sub contract, am venit la CFR şi în urma discuţiilor cu el, promisiune că vom continua 2 ani şi jumătate, mi-aş dori să rămână la CFR, chiar dacă am spus-o de atâtea ori că el merită să fie la echipa naţională pentru că este un antrenor excepţional un profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Aş fi preferat să se aştepte până la finalul etapelor din acest an şi s-a creat o situaţie delicată, ca să fiu elegant, pentru noi de la CFR. Dacă mâine nu vom câştiga se datorează şi acestui subiect şi nu creat de noi.

Avem până în data de 19 şi mai sunt câteva etape importante, aş fi preferat să se aştepte până se dispută ultima etapă din acest an. Avem şi cu Jablonec în Conference League. Dan Petrescu în acest moment lucram şi gândim şi strategia viitoare, jucătorii care rămân şi care vor fi aduşi.

Are o clauză de reziliere la CFR Cluj, este sub contract. (n.r. – Mare?) Pentru Federaţie nu ar trebui să fie mare. Dan Petrescu merită o sumă mult mai mare decât clauza din contract”, a declarat Cristi Balaj, potrivit telekomsport.ro.

 

Recomandări
  • Dan Petrescu, în corzi după negocierile cu FRF
  • De ce se teme antrenorul lui CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și