Închide meniul

”Întotdeauna mi-ai părut un fenomen!” Messi, mesaj emoționant pentru Vidal după plecarea acestuia la Inter

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 21 septembrie 2020, 7:32

”Întotdeauna mi-ai părut un fenomen!” Messi, mesaj emoționant pentru Vidal după plecarea acestuia la Inter

profimediaimages

Leo Messi și Arturo Vidal în timpul unui meci pentru Barcelona

Cei doi au fost coechipieri vreme de doi ani, iar Vidal a fost de partea superstarului argentinian în timpul dramei din această vară când Messi a vrut să o părăsească pe Barca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Te-am cunoscut doar atunci când eram adversari și întotdeauna mi-ai părut un fenomen, dar după ce am avut norocul să te cunosc personal m-ai surprins încă și mai mult. Au fost doi ani în care am împărțit multe lucruri și te-ai făcut remarcat, vestiarul își va simți lipsa

Îți doresc tot ce este mai bun în această nouă etapă la noul tău club. Ne vom mai întâlni, cu siguranță!”, a scris Messi pe pagina sa oficială de Facebook.

Arturo Vidal a fost transferat la Inter

Inter Milano a încheiat în sfârșit tranzacția pentru mijlocașul Arturo Vidal și i-au îndeplinit astfel dorința antrenorului Antonio Conte. Chilianul a părăsit Barcelona ieri după amiază și a ajuns seara la Milano. El urmează să facă astăzi vizita medicală va semna un contract pe doi ani (cu opțiune pe încă un an) pentru un salariu de șase milioane de euro pe sezon, anunță spaniolii de la AS.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17 apr., 17:15
Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..”
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona - PSG 1-4!
Liga Campionilor • 17 apr., 13:05
Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Liga Campionilor • 17 apr., 11:12
FOTO
Ce gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului!
Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj
Liga Campionilor • 17 apr., 9:30
„În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona!
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona - PSG 1-4
Liga Campionilor • 17 apr., 0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf