Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ioan Andone, dezvăluiri de senzație! ”Eram angajat pe 2.800 de lei!” Ce și-a cumpărat ”Fălcosul” din primul salariu

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 iunie 2021, 9:25

Ioan Andone, dezvăluiri de senzație! ”Eram angajat pe 2.800 de lei!” Ce și-a cumpărat ”Fălcosul” din primul salariu

AS.ro

Ioan Andone, dezvăluiri de senzație la AS.ro LIVE

Ioan Andone, dezvăluiri de senzație. Fostul fundaș și-a adus aminte de începuturile carierei. Andone a povestit la AS.ro LIVE cum a început fotbalul la Corvinul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone, dezvăluiri de senzație

Andone și-a luat o pereche de ghete, din primii bani câștigați în fotbal. ”Eram foarte mândru”, își amintește ”Fălcosul”.

Am muncit foarte mult. A avut și nea Mircea încredere în mine. Noi nu făceam asta pentru bani. Noi jucam de plăcere. Cine întreba de bani la Corvinul? Ne mai dădea combinatul prime. Eram student la seral și eram angajat pe 2.800 de lei, iar tata și cu mama aveau 1.200 lei pe lună.

Cu primii bani mi-am luat o pereche de ghete. Adidas, world cup. Nu o să uit niciodată. Era greu, cu ghetele. Nea Radu Nunweiller mi le-a dat.

Am dat 100 de dolari pe ghete. Eram așa mândru. Aveam punguță cu crampoane. Aveam cheie să schimbăm crampoanele dacă e terenul ud. Singurele ghete care se făceau în România erau ghetele de Reghin”, a povestit Ioan Andone la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ioan Andone, povești fabuloase la AS.ro LIVE

Andone este nostalgic după vremurile de început. ”Fălcosul” recunoaște că le căra gențile ”greilor” de la acea vreme, în frunte cu Radu Nunweiller.

Erau numai grei în vestiar. Le căram ghetele, gențile. Luam poarta să o ducem, căram mingile. Cum să-l lași pe nea Radu să care geanta la autocar”, a mai spus Ioan Andone la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și