Închide meniul

Ioana l-a convins pe Ilie Năstase să se răzgândească. "Îmi vor rămâne maşina şi vergheta". Ce va cere la tribunal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 11:10

Ioana l-a convins pe Ilie Năstase să se răzgândească. "Îmi vor rămâne maşina şi vergheta". Ce va cere la tribunal

Facebook Ioana Năstase

Ioana Năstase vrea să divorţeze de Ilie Năstase

Nemulţumit de decizia luată de soţia lui, Ilie Năstase s-a gândit să se răzbune. I-a cerut iniţial toate cadourile pe care i le-a oferit în timpul căsniciei. Numai maşina de lux pe care i-a cumpărat-o valorează 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Năstase: "Sunt gata să mă întâlnesc cu Ilie Năstase şi după divorţ"

Soţia fostului lider ATP are motive să răsufle uşurată. Ioana a dezvăluit că l-a convins pe fostul tenismen să nu o deposedeze de bunurile de valoare. 

"Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne. 

Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Năstase pentru Playsport.

Ioana Năstase l-a acuzat de agresiune pe Ilie Năstase

În luna ianuarie, Ioana a sunat la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. A refuzat însă să formuleze o plângere pentru a nu îl pune pe fostul lider ATP într-o situaţie terifiantă. Ilie Năstase risca să ajungă după gratii. În 2019 a primit o condamnare definitivă de 9 luni şi 10 zile de închisoare. Poate fi încarcerat dacă mai comite o faptă penală timp de doi ani.

Reclamă

"Care a fost motivul? Se găseau tot timpul motive. Dar de dragul lui am lăsat de la mine… Şi am tot lăsat. Nu am greşit cu absolut nimic pentru a mă lovi, sunt speriată acum…

Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor până a venit poliția.

Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, a declarat Ioana Năstase imediat după acel incident.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și