Închide meniul

Ion Crăciunescu asigură că nu Sebastian Colţescu a avut reacţia cu tentă rasistă. "Este vocea lui Octavian Şovre!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2020, 7:37

Ion Crăciunescu asigură că nu Sebastian Colţescu a avut reacţia cu tentă rasistă. "Este vocea lui Octavian Şovre!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu, reacţie după scandalul din Paris

Ion Crăciunescu este convins că nu Sebastian Colţescu este de blamat. Potrivit fostului mare arbitru, vorbele care s-u auzit şi pe transmisie ar fi fost rostite de Octavian Şovre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu nu crede că Sebastian Colţescu este vinovat

"După părerea mea este o greşeală anormală, gravă, pe care a produs-o Octavian Şovre, nu Colţescu. Am ascultat astăzi înregistrarea din nou şi nu era vocea lui Colţescu. Era vocea lui Şovre. Este gravă pentru că el repetă de trei ori acest cuvânt.

Lucrul acesta va crea un adevărat tsunami asupra arbitrilor care au greşit. Eu am ascultat şi înregistrarea şi ştiu destul de bine şi vocea lui Colţescu şi cea a lui Şovre. Oricum este o persoană din brigadă, mai grav dacă este asistentul. 

Atât timp cât s-a sesizat doamna Mărăcineanu, care este ministrul Sportului în Franţa, atât timp cât o ţară întreagă, Turcia, s-a sesizat…UEFA Champions League este o competiţia a fair-play-ului, n-am auzit niciun scandal de când este această competiţie, niciodată!", a declarat Ion Crăciunescu pentru observatornews.ro.

Comunicatul FRF după scandalul de la PSG cu Basaksehir

"Federația Română de Fotbal a luat act de cele întâmplate la partida din Liga Campionilor, PSG – Istanbul Bașakșehir, partidă întreruptă în minutul 14, în urma unui incident în care a fost implicat Sebastian Colțescu, cel de-al patrulea oficial al meciului.

Reclamă

Partida nu a mai continuat, iar UEFA va analiza incidentul. Federația Română de Fotbal așteaptă raportul forului de la Nyon pentru a afla exact cele petrecute și pentru a acționa în consecință!

Federația Română de Fotbal se delimitează ferm de orice acțiune sau declarație cu tentă rasistă sau xenofobă!", se arată în comunicatul FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Incidente grave în meciul dintre PSG şi Başakşehir
  • Partida a fost arbitrată de o brigadă din România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și