Închide meniul

Ion Crăciunescu intervine în războiul declarațiilor dintre CFR Cluj și FCSB! Verdictul dat în cazul deciziilor luate de Hațegan și Colțescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2021, 5:44 / Actualizat: 14 iunie 2022, 17:11

Ion Crăciunescu intervine în războiul declarațiilor dintre CFR Cluj și FCSB! Verdictul dat în cazul deciziilor luate de Hațegan și Colțescu

Ovidiu Haţegan a fost operat după ce a suferit un infarct

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Crăciunescu susține că cei de la CFR nu au avut dreptate să solicite penalty în meciul cu Craiova și îl critică pe Hațegan că nu a dat fault în atac

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi fac mea culpa, am primit o înregistrare dintr-un alt unghi a acestei faze. Este o mână pusă pe jucătorul de la Craiova.

De ce arbitrul nu intervine și nu dictează fault în atac? Chipciu a pus mâna pe adversar, i-a și căzut mingea pe mână. Decizia corectă era fault pentru Craiova.

Debeljuh e primul cu mâinile sus. Nu mi se pare că Acka vine cu forță disproporționată. Uite cum cade! El nu putea să cadă așa niciodată dintr-o așa împingere„, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Ion Crăciunescu îi dă dreptate lui Florin Tănase

Fostul mare arbitru susține că nici FCSB nu a avut penalty, dar este de părere că Sebastian Colțescu nu trebuia să îi acorde cartonașul galben lui Florin Tănase.

Reclamă

Are perfectă dreptate Tănase, nu a fost penalty. El calcă pe minge, a ajuns înaintea portarului, dar calcă pe minge. Apoi a căzut, dar n-a făcut niciun gest, nu a spus că e faultat.

El cade din cauza faptului că a călcat pe minge și a contactului cu portarul. Nu încearcă să se agațe cu piciorul de portar. Nu e niciodată de galben„, susține Ion Crăciunescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR și FCSB, reproșuri la adresa arbitrilor
  • Ambele echipe au pierdut în ultima etapă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și