Închide meniul

Ion Țiriac își face echipă de fotbal! Planul pe care îl are miliardarul român cu noul său club sportiv. A investit deja 18 milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 14:18

Ion Țiriac își face echipă de fotbal! Planul pe care îl are miliardarul român cu noul său club sportiv. A investit deja 18 milioane de euro

Ion Țiriac, în tribunele turneului de la Madrid alături de Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

„Clubul Sportiv Stejarii Country Club” este cel mai nou club din sportul românesc, anunță prosport.ro. Acesta va cuprinde mai multe discipline: tenis, fotbal, înot, gimnastică, hochei pe gheață, judo și gimnastică aerobică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac va avea echipă de fotbal

Investiția făcută de miliardarul român este una uriașă. Numai în baza sportivă, care a luat ființă în 2013, a plătit 18 milioane de euro. În complexul de top se antrenează Simona Halep, dar și mai mulți campioni.

Rămâne de văzut dacă Țiriac își va dori să își înscrie viitoarea echipă de fotbal în ligile inferioare și să ia în calcul să se lupte pentru trofee. Ar putea să încerce să se lupte cu granzii României pentru câștigarea Ligii 1. Ar deveni, fără doar și poate, cel mai bogat patron. Averea lui este estimată la 1.2 miliarde de dolari. Are mai mulți bani decât Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la un loc.

Ion Țiriac a fost tentat să o cumpere pe Dinamo

Cunoscut a fi atașat sufletește de clubul Dinamo, Ion Țiriac chiar și-a dorit să preia, în trecut, clubul din Ștefan cel Mare. Cornel Dinu a dezvăluit ce cerințe a avut miliardarul și de ce nu s-a ajuns la un acord.

Am să vă dau o informație în premieră. Este foarte interesantă. Eu am avut un amic, care în momentul în care Dinamo a început să aibă probleme, în 2010-2011, el a vrut să cumpere Dinamo. Chiar din 1999, Ion Țiriac a vrut să cumpere Dinamo. Dar a pus niște condiții. Tot ce e pe aici se duce deoparte, rămân eu cu domnul ministru. Așa îmi spunea, că mă prinsese ministru în 1990. Apoi și Nicolae Badea a fost bine intenționat. A greșit când a făcut acea asociere. Am mai spus, o repet, știu că nu învață nimeni nimic. Asocierile trebuie să fie impare, iar numărul 3 este mult. De acolo s-au întâmplat fel și fel de lucruri care au dus în insolvență Dinamo.

Reclamă

Ei bine, amicul acesta al meu (n.r. – cel mai probabil face referire tot la Ion Țiriac), care era puternic financiar, s-a interesat de situația respectivă și bineînțeles că a pus un pas înapoi. De atunci se acumulaseră foarte multe datorii. Apoi a venit Ionuț Negoiță și principalul director care a venit atunci a fost Constantin Anghelache. Vă spun un singur lucru. Atunci s-a declanșat a doua insolvență. În 2014 sau 2015”, a spus Cornel Dinu pentru playsport.ro.

Ion Țiriac a anunțat, anul trecut, că și-a dorit să construiască un patinoare pe terenul velodromului. „Am cerut ministrului de Interne, dar încă nu mi-a acordat nicio întrevedere. Ei nu știu ce să facă cu acel velodrom. Dacă mi-l da mie, eu aș face un patinoar, pentru că zona aia e foarte propice pentru așa ceva. N-aș face o treabă pentru competiții. Aș face o treabă cu o mie de locuri, nu 500”, spunea fostul mare jucător de tenis.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și