Închide meniul

"Ion Ţiriac se implică la Dinamo!". Suma uluitoare pe care a dat-o miliardarul înaintea derby-ului cu FCSB din Cupă!

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 13:48

Reclamă
"Ion Ţiriac se implică la Dinamo!". Suma uluitoare pe care a dat-o miliardarul înaintea derby-ului cu FCSB din Cupă!

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români

Hepta

Fanii lui Dinamo au aşteptat îndelung sprijinul lui Ion Ţiriac. Miliardarul român a făcut un gest înaintea derby-ului din Cupă, cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a ajutat-o pe Dinamo cu 5 lei, înaintea meciului de Cupă, cu FCSB

Suma primită de la Ţiriac nu a fost însă cea aşteptată de fani. Acesta a achiziţionat un singur bilet virtual, în valoare de cinci lei! 

"Ion Ţiriac se implică la Dinamo. Cei ce sunt dinamooooviști… La necaz răspundem cu bilete", au scris fanii din DDB pe pagina de Facebook a clubului.

Ţiriac a cumpărat un bilet pentru meciul de miercuri, care va avea loc la 20:30, în Ştefan cel Mare. Vânzarea virtuală a fost făcută pentru Arena Naţională, unde capacitatea este de peste 50.000 de locuri.

"Poți lua un singur bilet, la fel ca Ion. Dar dacă vrei să iei mai multe, e bine să știi că vei plăti comisionul de 1 leu doar la primul bilet", au mai anunţat cei din DDB.

Reclamă
Reclamă

Dinamo a vândut 54.597 de bilete virtuale pentru meciul de luna trecută, cu Chindia şi a stabilit un nou record. În cazul biletelor reale, recordul pe Arena Naţională a fost stabilit la meciul România-Finlanda, din 2015, când în tribune au luat loc 54.364 de spectatori plătitori.

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Conform sursei citate, Țiriac are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe primul loc în acest clasament se află Daniel Dines, cu o avere de 1,58 milioarde de euro.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după victoria uriaşă de la Salonic cu PAOK: „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

0:05 4 oct.

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și