Închide meniul

"Ion Ţiriac se implică la Dinamo!". Suma uluitoare pe care a dat-o miliardarul înaintea derby-ului cu FCSB din Cupă!

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 13:48

"Ion Ţiriac se implică la Dinamo!". Suma uluitoare pe care a dat-o miliardarul înaintea derby-ului cu FCSB din Cupă!

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români

Hepta

  • Ion Ţiriac are 81 de ani
  • El are o avere de 1,23 miliarde de euro

Fanii lui Dinamo au aşteptat îndelung sprijinul lui Ion Ţiriac. Miliardarul român a făcut un gest înaintea derby-ului din Cupă, cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a ajutat-o pe Dinamo cu 5 lei, înaintea meciului de Cupă, cu FCSB

Suma primită de la Ţiriac nu a fost însă cea aşteptată de fani. Acesta a achiziţionat un singur bilet virtual, în valoare de cinci lei! 

"Ion Ţiriac se implică la Dinamo. Cei ce sunt dinamooooviști… La necaz răspundem cu bilete", au scris fanii din DDB pe pagina de Facebook a clubului.

Reclamă

Ţiriac a cumpărat un bilet pentru meciul de miercuri, care va avea loc la 20:30, în Ştefan cel Mare. Vânzarea virtuală a fost făcută pentru Arena Naţională, unde capacitatea este de peste 50.000 de locuri.

"Poți lua un singur bilet, la fel ca Ion. Dar dacă vrei să iei mai multe, e bine să știi că vei plăti comisionul de 1 leu doar la primul bilet", au mai anunţat cei din DDB.

Reclamă

Dinamo a vândut 54.597 de bilete virtuale pentru meciul de luna trecută, cu Chindia şi a stabilit un nou record. În cazul biletelor reale, recordul pe Arena Naţională a fost stabilit la meciul România-Finlanda, din 2015, când în tribune au luat loc 54.364 de spectatori plătitori.

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Conform sursei citate, Țiriac are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe primul loc în acest clasament se află Daniel Dines, cu o avere de 1,58 milioarde de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor