Închide meniul

Ion Ţiriac şi-a dorit să-i facă lipeala Simonei Halep cu fiul lui Donald Trump. "Am fost la vânătoare cu el, să văd dacă e liber"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2020, 13:48

Ion Ţiriac şi-a dorit să-i facă lipeala Simonei Halep cu fiul lui Donald Trump. "Am fost la vânătoare cu el, să văd dacă e liber"

Profimediaimages

Ion Ţiriac a fost alături de Simona Halep după succesul de la Wimbledon

La trei decenii distanţă, Ţiriac l-a cunoscut şi pe unul dintre fiii miliardarului american. Cei doi au fost împreună la o partidă de vânătoare, iar omului de afaceri de 81 de ani s-a gândit la o idee năstruşnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a vrut să-i facă cunoştinţă Simonei Halep cu fiul lui Donald Trump

Ţiriac a surprins înaintea ediţiei din 2019 de la US Open, acolo unde Simona Halep s-a oprit în turul doi.

"Nu ştiu, pot să-l întreb pe Donald Trump junior, că am fost la vânătoare cu el să văd dacă e liber. E o combinaţie ca lumea, Simona Halep româncă, cum este, Donald Trump pe dincolo sau mai găsesc eu pe unul că, sunt bun manager. De unde dracu’ să ştiu eu, ce sunt atît de monden, ca să fabric nunţi acum care sunt în facere? Que Sera, Sera

Nu e logic ca o femeie să se mărite şi să aibă copii? Chit că este doamna Trump sau Simona Halep. Ia uite, miracolul… şi Serena are copii. Ne-am bucurat toţi, cum nu? Deci, le vine rândul la fiecare. Vedeţi dumneavoastră, viaţa unui sportiv e extraordinar de scurtă", a declarat Ion Ţiriac anul trecut.

Simona Halep este, din 2019, într-o relaţie cu Toni Iuruc. Cei doi au planuri de nuntă dar, din cauza pandemiei, încă nu au fixat o dată a evenimentului. 

Reclamă

Din păcate, Simona Halep şi Toni Iuruc au fost depistaţi cu coronavirus. Românca a făcut anunţul pe reţelele de socializare. 

Salutare tuturor. Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu coronavirus. Sun în izolare acasă și mă recuperez. Am mici simptome, dar mă simt bine. Vom trece peste asta împreună”, a transmis a doua jucătoare a lumii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ion Ţiriac a surprins în 2019
  • Simona Halep este într-o relaţie cu Toni Iuruc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și