Închide meniul

Ionel Dănciulescu, gest superb pentru a o ajuta pe Dinamo să nu piardă baza de la Săftica. "Ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 16:50

Ionel Dănciulescu, gest superb pentru a o ajuta pe Dinamo să nu piardă baza de la Săftica. "Ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine!"

MMA / Niros Foto via Hepta

Ionel Dănciulescu scoate la licitaţie "istoria lui Dinamo"

Dacă anul trecut a decis să îşi scoată la licitaţie medaliile şi trofeele câştigate în carieră, pentru a contribui la primirea licenţei, acum Dănciulescu le-a oferit fanilor tot ce i-a mai rămas în vitrină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Dănciulescu, ajutor uriaş pentru Dinamo

"ISTORIA LUI DINAMO scoasă la licitație pentru a salva istoria lui Dinamo! 500 DE MECIURI ÎN LIGA 1 pentru a nu pierde Săftica!

Danciu ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine. Și erau multe. Și medalii și cupe și tricouri. Pentru că trebuia să strângem banii de licență anul trecut. 

A păstrat obiectul cel mai mărunt, dar cu cea mai mare valoare sentimentală: BILETUL de la meciul cu numărul 500. Biletul care atestă intrarea glorioasă în istoria fotbalului din România. Un record aproape imposibil de doborât de acum înainte. 

L-a păstrat și pentru că l-am rugat să nu-l pună la bătaie. L-am implorat să nu înstrăineze bucata asta de hârtie care valorează cât o viață de fotbalist. Un document care trebuie să rămână cumva în vitrinele Muzeului Dinamo. 

Reclamă

Acum ne imploră el să acceptăm să scoatem la licitație biletul, pus cu grijă în ramă, alături de poza lui cu autograf. Sperăm din toată inima să fie adjudecat de cineva care să-l păstreze pentru muzeu, unde îl vom expune alături de numele persoanei respective și de povestea acestei licitații prin care încercăm să salvăm Pământul lui Dinamo. 

Licitația pornește de la 500€. Asta înseamnă 1€ pentru fiecare meci jucat de Danciu pe prima scenă a fotbalului din România. 500€ sunt bani mulți, dar valoarea stă în primul rând în gestul lui Danciu și în scopul pentru care acest bilet este scos la vânzare. 

Licitația se va încheia mâine seară la ora 23:00 sau în momentul în care se va ajunge la o ofertă considerată suficientă. Sperăm ca jucătorii tineri să înțeleagă și această latură a demersului nostru. Și dacă vor înțelege cât de greu se adună banii pentru salvarea clubului și dacă acest lucru se va reflecta în dăruirea lor pe teren, poate că și numele lor va intra în istorie într-o zi. 

Reclamă 4 / 0/3

Vă rugăm și pe voi, toți cei care citiți, să opriți atacurile care dau apă la moară celor ce ne urăsc.  Licitația este pentru cei care înțeleg momentul greu prin care trecem. Nu toată lumea poate participa la licitație, dar putem contribui prin cumpărarea de bilete pentru meciul de mâine și prin distribuirea acestui apel. 

RESPECT, IONEL DĂNCIULESCU!", se anunţă în comunicatul PCH.

Dinamo poate pierde baza de la Săftica dacă nu va plăti 35.000 de euro în următoarele două zile. Suma reprezintă o datorie care trebuie achitată către ANAF, iar data scadentă este 15 aprilie. "Câinii roşii" se antrenează acolo de mai multe decenii.

Prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suporterii dinamovişti au strâns bani pentru a achita datoriile clubului, în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2021/2022 al Ligii 1.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și