Închide meniul

Ionel Gane, atac dur la adresa conducerii: ”Sunt duși cu Sorcova, la propriu și la figurat!” Cât mai rezistă Dinamo fără bani

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 20:44

Ionel Gane, atac dur la adresa conducerii: ”Sunt duși cu Sorcova, la propriu și la figurat!” Cât mai rezistă Dinamo fără bani

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Ionel Gane i-a criticat dur pe spaniolii de la Dinamo și a precizat că nu știe cât mai rezistă echipa

”Jerry” Gane a negat că banii ar fi intrat totuși până la finalul zilei și a răbufnit amar referitor la situația extrem de complicată prin care trece clubul din ”Ștefan cel Mare”. El i-a criticat în termeni duri pe spanioli și a precizat că va avea mâine o întâlnire cu echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Gane: ”Nu au mai dat niciun semn!”

”Nimic. Nada! De la spanioli nu mai știe nimeni nimic, de când au plecat, de Sărbători. Cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu, și la figurat. Nu au mai dat niciun semn! 

Ne-am întâlnit cu Dorin Șerdean, li s-a promis că până astăzi primesc cel puțin două salarii. După antrenamentul de astăzi am avut o întâlnire cu Dorin Șerdean și cu jucătorii, iar răspunsul a fost același: «Nu au intrat banii, dar o să vină». 

Suntem foarte revoltați cu toții. Jucătorii au fost supărați astăzi, au existat reproșuri la adresa conducerii. Aici exclud DDB, mă refer strict la partea spaniolă și, mai nou, la cea de aici, la Dorin Șerdean în speță, care a promis că are o soluție care nu depinde de banii lui Cortacero”, a exclamat antrenorul lui Dinamo.

Ionel Gane: ”În tabloul ăsta fake news, trebuia un personaj autohton”

Mai mult, Jerry Gane l-a criticat incisiv pe Dorin Șerdean, considerat a fi pionul românesc al spaniolilor care au adus atâtea lipsuri la Dinamo încă de când au preluat clubul.

Reclamă

”Până unde poate să meargă nesimțirea? Am terminat anul în bătaie de joc, iar acum i-am rugat măcar să nu ne mai mintă dacă nu au nimic (râde amar). În tabloul ăsta ”fake” făcut de spanioli trebuia să apară un personaj autohton, cineva din zonă (n.r. – Dorin Șerdean), să fie totul perfect. E incredibil ce se întâmplă. 

Singurii care încearcă să facă ceva sunt cei din DDB, care vor să ajungă la un acord cu jucătorii, în așa fel încât să nu se meargă mult mai departe și să plece fotbaliștii. Mâine o să am un antrenament, o să discutăm cu întreaga echipă să vedem ce face. Nu putem continua așa”, a mărturisit Ionel Gane într-o intervenție pentru Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jerry Gane a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo
  • ”Câinii” aveau promise astăzi două salarii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și