Închide meniul

Ionel Gane, atac dur la adresa conducerii: ”Sunt duși cu Sorcova, la propriu și la figurat!” Cât mai rezistă Dinamo fără bani

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 20:44

Ionel Gane, atac dur la adresa conducerii: ”Sunt duși cu Sorcova, la propriu și la figurat!” Cât mai rezistă Dinamo fără bani

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Ionel Gane i-a criticat dur pe spaniolii de la Dinamo și a precizat că nu știe cât mai rezistă echipa

  • Jerry Gane a răbufnit la adresa conducerii lui Dinamo
  • ”Câinii” aveau promise astăzi două salarii

”Jerry” Gane a negat că banii ar fi intrat totuși până la finalul zilei și a răbufnit amar referitor la situația extrem de complicată prin care trece clubul din ”Ștefan cel Mare”. El i-a criticat în termeni duri pe spanioli și a precizat că va avea mâine o întâlnire cu echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Gane: ”Nu au mai dat niciun semn!”

”Nimic. Nada! De la spanioli nu mai știe nimeni nimic, de când au plecat, de Sărbători. Cred că sunt duși cu Sorcova și la propriu, și la figurat. Nu au mai dat niciun semn! 

Ne-am întâlnit cu Dorin Șerdean, li s-a promis că până astăzi primesc cel puțin două salarii. După antrenamentul de astăzi am avut o întâlnire cu Dorin Șerdean și cu jucătorii, iar răspunsul a fost același: «Nu au intrat banii, dar o să vină». 

Reclamă

Suntem foarte revoltați cu toții. Jucătorii au fost supărați astăzi, au existat reproșuri la adresa conducerii. Aici exclud DDB, mă refer strict la partea spaniolă și, mai nou, la cea de aici, la Dorin Șerdean în speță, care a promis că are o soluție care nu depinde de banii lui Cortacero”, a exclamat antrenorul lui Dinamo.

Ionel Gane: ”În tabloul ăsta fake news, trebuia un personaj autohton”

Mai mult, Jerry Gane l-a criticat incisiv pe Dorin Șerdean, considerat a fi pionul românesc al spaniolilor care au adus atâtea lipsuri la Dinamo încă de când au preluat clubul.

Reclamă

”Până unde poate să meargă nesimțirea? Am terminat anul în bătaie de joc, iar acum i-am rugat măcar să nu ne mai mintă dacă nu au nimic (râde amar). În tabloul ăsta ”fake” făcut de spanioli trebuia să apară un personaj autohton, cineva din zonă (n.r. – Dorin Șerdean), să fie totul perfect. E incredibil ce se întâmplă. 

Singurii care încearcă să facă ceva sunt cei din DDB, care vor să ajungă la un acord cu jucătorii, în așa fel încât să nu se meargă mult mai departe și să plece fotbaliștii. Mâine o să am un antrenament, o să discutăm cu întreaga echipă să vedem ce face. Nu putem continua așa”, a mărturisit Ionel Gane într-o intervenție pentru Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”