Închide meniul

Ionel Ganea, reacţie vehementă după ce Bogdan Stelea a vorbit despre bătaia dintre ei: „Mi-a venit cu piciorul în piept! Lucrurile au stat altfel!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2022, 16:29

Ionel Ganea, reacţie vehementă după ce Bogdan Stelea a vorbit despre bătaia dintre ei: „Mi-a venit cu piciorul în piept! Lucrurile au stat altfel!

Ionel Ganea, replică vehementă pentru Bogdan Stelea

Ionel Ganea şi Bogdan Stelea au fost colegi la naţionala României | Hepta

  • Ionel Ganea, reacţie vehementă după ce Bogdan Stelea a vorbit despre bătaia dintre ei
  • Ganea şi Stelea au fost colegi la echipa naţională

Ionel Ganea, reacţie vehementă după ce Bogdan Stelea a vorbit despre bătaia dintre ei în cantonamentul echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea spune că lucrurile au stat cu totul altfel decât versiunea prezentată de Bogdan Stelea. Ganea a spus că, înainte de bătaie, a mai avut loc un incident.

Ionel Ganea, reacţie vehementă după ce Bogdan Stelea a vorbit despre bătaia dintre ei

„Nu înțeleg, vii după 25 de ani și spui asta. Lucrurile nu au stat așa, au stat altfel. Înainte de incident a mai fost ceva, mi-a venit cu piciorul în piept și nu am zis nimic. Apoi a venit și a sărit pe piciorul meu, din lateral.

Reclamă

A făcut intenționat și de acolo au degenarat lucrurile. A venit apoi amenda, nota de plată. Nu au rămas tensionate relațiile. Trebuia să povestească atunci, nu acum. Totul a plecat de la ce a zis Prunea, care nici nu era pe acolo”, a spus Ionel Ganea la Pro Arena.

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea

Bogdan Stelea, dezvăluiri savuroase despre bătaia cu Ionel Ganea. Se întâmpla pe vremea când cei doi se aflau la echipa naţională. Bogdan Stelea şi Ionel Ganea s-au întâlnit la echipa naţională între 1999 şi 2005. La un antrenament, lucrurile dintre cei doi au degenerat şi s-a lăsat cu o bătaie în toată regula.

Reclamă

„Eram la antrenament şi aveam exerciţii de începeai 1 contra 1, 2 contra 2, 3 contra 3. Ganea i-a tot căpăcit pe ăştia mai tineri, şi pe Mutu, mi se pare că lui Mutu i-a rupt un lanţ de la gât.

La o fază, a scăpat singur cu mine şi eu am ieşit tare la el şi l-am lovit. Fiind ţeapăn, că el era şi este un animal, nu a simţit mare lucru. Şi de acolo ne-am luat cu gura şi eu m-am dus să dau în el şi ne-am dat.  El mi-a dat mai bine mie, eu aveam şi mănuşi în mână, nici nu l-am prins calumea când am dat, că primul care a dat am fost eu.

Când mi-a dat, mi-a dat destul de bine. La vestiar nu mai era nimic”, a povestit Bogdan Stelea la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea a vorbit şi el despre bătaia dintre Stelea şi Ganea

Florin Prunea a dezvăluit cum l-a bătut Ionel Ganea pe Bogdan Stelea. Episodul s-a petrecut chiar la un antrenament pe vremea când selecţioner era Ladislau Boloni.

Eram în cantonament, la finalizare cu Stelică. Ganea nu se uita, din 2 metri dădea gol, ți-o dădea prin ochi. I-a dat o odată, de două ori, iar Stelică i-a zis: «Dă, bă, mai ușor!»

«Ce vrei, mă, ce să dau mai ușor?», a răspuns Ganea. A pornit Stelică spre el, dar Găniță nu a mai așteptat: BANG, direct! Loți întreba: «Ce e acolo, ce s-a întâmplat?» «Șucăr Ganezu cu Stelică», am răspuns. «Și care e pe jos, care a dat mai tare?». 

Stelică și-a revenit după două minute, dădeau ăștia cu apă pe el. Ganezu a fugit direct în cameră, Stelică după el: «Unde e?, că-l omor!» Găniță i-a zis din cameră: «Fratele meu, nu am vrut! Am dat de frică, iartă-mă!». El nu făcea diferența între antrenamente și joc, era pe drumul lui”, a dezvăluit Florin Prunea la sport.ro.

Ionel Ganea a câştigat trei trofee alături de Rapid: campionatul (1999), Supercupa României (1999) şi Cupa României (2007). La echipa naţională a adunat 45 de selecţii şi 19 goluri.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima măsură luată de Ionel Ganea, după scandalul cu poliţiştii
Extra • 23 mart., 13:24
„Zbiera şi era foarte agitat!” Prima măsură luată de Ionel Ganea, după scandalul cu poliţiştii. Ce s-ar fi întâmplat, cu adevărat
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl "săltat" de lângă el de mai mulţi poliţişti
Extra • 23 mart., 13:22
Ce a făcut copilul lui Ionel Ganea când şi-a văzut tatăl „săltat” de lângă el de mai mulţi poliţişti! „Nu a contat”
Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii
Extra • 23 mart., 11:15
„Eram cu copilul în maşină!” Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii: „Oi fi eu nebun…”
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
Ionel Ganea ridicat de poliţie de la ARena Naţională
Extra • 22 mart., 23:22
FOTO
Scandal uriaş la Arena Naţională! Ionel Ganea a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti. „Ganezul” a rămas fără permis