Închide meniul

Ionuţ Lupescu, discurs savuros despre o nouă candidatură la şefia FRF: „Am venit, am încercat, nu s-a vrut, la revedere!” Anunţ despre viitorul său

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2022, 13:33

Ionuţ Lupescu, discurs savuros despre o nouă candidatură la şefia FRF: „Am venit, am încercat, nu s-a vrut, la revedere! Anunţ despre viitorul său

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale

Ionuţ Lupescu revine la Dinamo / Hepta

  • Ionuţ Lupescu, discurs savuros despre o nouă candidatură la şefia FRF
  • Anunţul făcut de fostul internaţional român

Ionuţ Lupescu, discurs savuros despre o nouă candidatură la şefia FRF. „Kaiserul” exclude o nouă candidatură pentru postul de preşedinte al FRF. Lupescu a candidat în 2018, însă a pierdut în faţa lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu a obţinut atunci 78 de voturi, în timp ce actualul preşedinte al FRF numai puţin de 168.

Ionuţ Lupescu, discurs savuros despre o nouă candidatură la şefia FRF

E singurul lucru pe care încă nu l-am făcut în fotbal (n.r. – ocuparea unei funcții la un club), în rest le-am făcut cam pe toate. Am avut vreo două-trei, discuții, dar n-au fost ceea ce am vrut eu. Cu UEFA nu mai am nicio legătură de când am mers în Arabia Saudită. După 15 ani, am decis să-mi iau o vacanță mai lungă, de câteva luni, apoi vom vedea din octombrie ce va fi.

Reclamă

Nu mă mai interesează de Federație. Poate să fie Burleanu și la al patrulea mandat, pe mine nu mă mai interesează. Problema e că marea majoritate a membrilor, 270, câți or fi, (n.r. – face referire la membrii afiliați care au drept de vot), sunt de aceeași speță”.

Te întrebi de ce fotbalul la nivel de copii și juniori este unde este, de ce nu avem educație cum trebuie pentru antrenori, de ce competițiile noastre nu sunt așa cum ar trebui să fie. Sunt oameni paraleli cu fotbalul!

Reclamă

Am venit, am încercat, nu s-a vrut, acum la revedere! Să facă alții, nu-i nicio problemă”, a spus Ionuţ Lupescu la digisport.ro.

Ionuţ Lupescu, propunere pentru Dinamo

Ionuţ Lupescu a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo şi a venit cu o propunere pentru a salva echipa. Acesta spune că echipa din Liga 2 ar trebuie să fuzioneze cu cea din Liga 3, a clubului sportiv.

S-au făcut unele greșeli anul trecut, s-a băgat PCH-ul în administrație și s-a văzut unde s-a ajuns. Problema e că nu s-a învățat nimic și se continuă la fel și în Liga 2. 

Reclamă 4 / 0/3

De aceea sunt foarte sceptic. Cu opt milioane de euro datorii în Liga 2, nu poți spune că lucrurile sunt roz. Sunt sceptic, chiar dacă domnul Zăvăleanu încearcă să facă tot ce e posibil. Dar e vorba de competența celor din conducere. 

Mă doare, fiindcă acolo am copilărit, dar nu știu care va fi viitorul. Eu sper să nu cădem în aceeași capcană care a fost la Steaua și FCSB. Ar fi bine să se unească alături de Clubul Sportiv, pentru că acolo va fi un stadion nou, care va aparține de M.A.I, respectic Clubul Sportiv. Eu zic că ar fi normal să facă parte din aceeași societate”, a mai spus Lupescu.

Ionuț Lupescu, reacție vehementă după ce Dinamo a retrogradat

Ionuț Lupescu i-a făcut praf pe conducătorii și foștii conducători de la Dinamo după ce clubul din Ștefan cel Mare a retrogradat.

„Sentimente de amărăciune, de supărare, de tristețe pentru că, în ultimii ani, câteva persoane și-au bătut joc de acest club. Am și sentimentul de furie pentru cei care au condus clubul în ultimii ani și mă deranjează. Ca om care ai crescut acolo, nu îți pică bine când vezi că un club ca Dinamo nu reușește să se mențină în Liga 1.

Eu pot doar să-i felicit pe Nicolae Badea, pe Elias, pe Iuliu Mureșan – unii au încercat demult să distrugă clubul, alții au reușit mai repede, într-un an – și toți tâlharii care au fost în ultimii 15-20 de ani pe la Dinamo. Mi-a zis un mare dinamovist că, atunci când am spus că au fost cămătari la acest club, am fost prea blând cu ei. Din păcate, a avut dreptate. Acest club a fost tâlhărit și iată că s-a ajuns unde s-a ajuns pe spinarea suporterilor, să-și bată joc și să ajungă în Liga 2.

Important este să revină cât se poate de repede în Liga 1, dar pentru Dinamo cel mai important lucru la ora actuală este să dispară din acționariat Lotus, să dispară ceilalți care sunt acționari acolo. Nu, DDB nu. DDB înseamnă peste 15.000 de suporteri care au donat foarte mulți bani. DDB e singura soluție momentan pentru Liga 2. Va trebui să găsim și mai mulți membri pentru a susține. Probabil asta va fi singura sursă de venit în Liga 2″, a spus Ionuț Lupescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”