Închide meniul

Ionuț Stroe a fost în inspecție în Ghencea și a rămas uimit: "O bijuterie de stadion!" Când se pune gazonul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 7:25

Ionuț Stroe a fost în inspecție în Ghencea și a rămas uimit: "O bijuterie de stadion!" Când se pune gazonul

Captură Facebook

Ionuț Stroe a fost în inspecție în Ghencea

Ionuț Stroe s-a arătat încântat de noua arenă din Ghencea, pe care a comparat-o cu o ”bijuterie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vreau să vă împărtășesc și vouă câteva imagini de la o bijuterie de stadion, unde se lucrează: stadionul Ghencea. În spatele meu este o parte din tribuna oficială. Sunt lucruri foarte frumoase, sper că imaginile acestea încântă pe toată lumea. Aici se lucrează, în câteva zile, dacă s-ar fi derulat Campionatul European de fotbal, s-ar fi pus gazonul. Înțeleg că perioada mult mai bună de a însămânța gazolul este luna septembrie. Vă voi prezenta imagini de pe toate stadioanele. Avem motive să ne mândrim și noi că avem stadioane la nivel european”, a spus Ionuț Stroe pe pagina de Facebook.

FCSB poate juca pe noul Stadion Ghencea! Anunțul făcut de CNCD

FCSB primește o veste uriașă din partea lui Csaba Asztalos. Președintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii susține că echipa lui Gigi Becali va avea dreptul să evolueze pe noul stadion din Ghencea, cât timp va plăti chiria.

Am văzut reacţiile din presă după declaraţiile mele anterioare. Reiau şi spun că acolo s-a făcut un abuz. Iau în calcul serios autosesizarea.

Reclamă

Cred că vom acţiona până la sfârşitul Stării de Urgenţă. Aceeaşi situaţie este valabilă şi pentru stadionul Steaua. FCSB va avea dreptul să joace acolo atât timp cât plăteşte pentru a închiria arena”, a spus Csaba Asztalos pentru radiosport1.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și