Închide meniul

Ionuţ Stroe grăbeşte reluarea competiţiilor în România. "Deschideţi sălile şi bazele pentru sport!". Ce a spus despre prezenţa fanilor la meciurile din Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2020, 9:36

Ionuţ Stroe grăbeşte reluarea competiţiilor în România. "Deschideţi sălile şi bazele pentru sport!". Ce a spus despre prezenţa fanilor la meciurile din Liga 1

Profimediaimages

Ionuţ Stroe, precizări despre reluarea Ligii 1

Ministrul a discutat despre măsurile care vor fi luate în faza a doua a reluării activităţilor sportive. A făcut precizări şi despre partidele din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Stroe, precizări despre măsurile de relaxare

"Fac un apel, deschideţi sălile şi bazele pentru sport, asigurându-vă că respectaţi regulile din starea de alertă. Mingea, din punctul meu de vedere, este la dumneavoastră. Aplicaţi legea cu stricteţe, daţi drumul la sport şi, bineînţeles, protejaţi-vă sportivii", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

Liga 1 se va relua pe 13 iunie. Chiar dacă s-au făcut presiuni pentru a se permite acceptul unui număr limitat de fani în tribune, meciurile se vor disputa cu porţile închise. 

"La orice fel de competiţie, care se doreşte a fi reluată, este nevoie de acea informare prealabilă către Ministerul Tineretului şi Sportului. Avem deja solicitări din partea câtorva Federaţii. 

În continuare rămâne regula de a nu avea spectatori la toate nivelurile şi competiţiile. În acest moment, din păcate, este mai puţin posibil aşa ceva! FRF şi LPF au dorit reluarea campionatului fără spectatori. Publicul din zona sportului este mult mai numeros şi mai pătimaş.

Reclamă

La Craiova sunt 7-8000 de abonaţi. Cum ai putea să selectezi 500 dintre ei? Este foarte dificil, pentru un organizator de meci, să facă selecţia. Clubul este direct responsabil de o eventuală apariţie a infectărilor", a completat Ionuţ Stroe.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și