Închide meniul

”Își va dori câțiva jucători” Ce spune patronul Igor Surkis despre Mircea Lucescu înainte de duelul cu Gent din preliminariile Champions League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 28 septembrie 2020, 12:38

”Își va dori câțiva jucători” Ce spune patronul Igor Surkis despre Mircea Lucescu înainte de duelul cu Gent din preliminariile Champions League

profimediaimages

Mircea Lucescu

El este de părere că, în cazul în care Dinamo Kiev va ajunge în grupele celei mai importante competiții europene, ”Il Luce” va dori să aducă mai mulți jucători pentru a putea face performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Igor Surkis: ”Îmi place disciplina arătată în teren”

”Îmi place disciplina arătată în teren. Dacă există disciplină, atunci vor veni și golurile și rezultatele. Totul trebuie să înceapă cu disciplina. Se vede cu ochiul liber că a fost impusă într-un timp foarte scurt.

Să sperăm că ne vom califica în grupele Ligii Campionilor, iar atunci Mircea Lucescu își va dori să întărească echipa cu câțiva jucători. Îl înțeleg. Avem mulți fotbaliști tineri și nu prea mulți experimentați.

E probabil imposibil să spui că jocul lui Dinamo de acum e super, iar antrenorul a înțeles și, în ciuda faptului că are 4-0, nu stă pe bancă, ci cere să fie făcut tot ce e posibil”, a declarat patronul echipei din Kiev citat de cotidianul ucrainean Sport.

Dinamo Kiev dă recital în campionatul Ucrainei

Dinamo Kiev a învins-o cu 4-0 pe Minai în etapa a 4-a din campionatul Ucrainei. Jucătorii lui Mircea Lucescu nu au avut emoții și au condus cu 2-0 încă de la pauză.

Reclamă

”Il Luce” a fost mulțumit, dar a avut totuși câteva cuvinte de avertisment pentru jucătorii săi înainte de returul cu Gent.

"Mereu este dificil după ce joci în cupele europene. Am evoluat împotriva unei echipe super-motivate, iar eu le-am atras atenţia jucătorilor mei. Erau puţin relaxaţi şi mi-am dorit să nu avem probleme.

Am avut meciul sub control, eliminarea jucătorului advers a venit în favoarea noastră. Totuşi, este clar că fotbaliştii pe care îi antrenez erau cu gândul la partida cu Gent. Acesta este cea mai importantă dispută, pentru clubul nostru, din ultimii 4 sau cinci ani.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am avut nevoie de trei zile pentru a mă recupera după meciul tur. Am fost puţin răcit după ce am stat în ploaie, dar medicul controlează situaţia. Mă simt mai bine şi este important ca şi jucătorii să nu se îmbolnăvească", a declarat Mircea Lucescu după meciul de campionat.

Recomandări
  • Mircea Lucescu are 75 de ani
  • Dinamo Kiev a învins-o pe Gent cu 2-1 în tur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și