Închide meniul

Israel – România | Vizită de lux în cantonamentul tricolorilor! Un nume legendar a venit să-l vadă pe Edi Iordănescu

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2022, 9:14

Israel – România | Vizită de lux în cantonamentul tricolorilor! Un nume legendar a venit să-l vadă pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Edi Iordănescu, în timpul meciului amical România - Grecia / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Vizită de lux în cantonamentul tricolorilor
  • Un nume legendar a venit să-l vadă pe Edi Iordănescu

Israel – România, al doilea meci al lui Edi Iordănescu pe banca tricolorilor, se joacă marți, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe www.as.ro. Înaintea partidei, tricolorii au fost vizitați în cantonament de un nume uriaș din istoria fotbalului din Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul tehnician israelian Shlomo Scharf (79 ani) a venit în cantonamentul României din Israel în preziua partidei pentru a-l saluta pe Edi Iordănescu și a-i ura succes în cariera de selecționer.

Israel – România | Edi Iordănescu, vizitat în cantonament de Shlomo Scharf

Shlomo Sharf este bun prieten cu Anghel Iordănescu, tatăl selecționerului României.

Reclamă

Shloma Sharf a fost selecționer al Israelului în perioada 1992-1999. El a mai antrenat echipele H. Kfar Saba, Ironi Or Yehuda, Bnei Yehuda, Maccabi Haifa și Maccabi Tel Aviv. A câștigat trei titluri de campion în Israel și patru Cupe.

Reclamă

Israel – România | Edi Iordănescu are probleme de lot

Selecționerul a fost forțat să renunțe la 6 jucători după partida cu Grecia, scor 0-1, din cauza infecțiilor cu Covid și viroză. Iordănescu Jr. a povestit cum a fost gestionată situația complicată din cadrul naționalei.

„Ne bucurăm că suntem aici. Contextul e foarte greu pentru noi, vă spun cu sinceritate. Rog presa română să nu folosească alibiuri pentru noi. Nu vreau să construiesc alibiuri. Pentru mine, ca selecţioner nou, nu a fost deloc uşor. Mi-am dorit interacțiune cu jucătorii. Voiam să cunosc grupul, să am discuții individuale, să ne cunoaștem, să pregătim terenul pentru ce urmează.

Doctorul mi-a spus că în cariera lui n-a mai întâlnit așa ceva, cu focare de viroză și Covid. Am avut 3 jucători cu Covid în meciul cu Grecia. Cifrele lor au fost mai proaste decât în meciurile din trecut. Încercăm să recuperăm jucătorii și să-i analizăm pe cei care au evoluat mai puțin. Vom încerca mâine să corectăm lucrurile care n-au fost bune la meciul cu Grecia. Cred puternic în potențialul naționalei noastre. Cred că această generație poate crește într-un timp relativ scurt. Îmi doresc să fie un mandat cu succes. Gândul meu se află doar la echipa națională.”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi