Închide meniul

"Italia era un loc mai potrivit pentru Mutu" Ce spune Joe Cole despre doi români de marcă trecuţi prin Premier League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 august 2020, 7:17

"Italia era un loc mai potrivit pentru Mutu" Ce spune Joe Cole despre doi români de marcă trecuţi prin Premier League

Facebook oficial Joe Cole

Joe Cole în timpul unui meci cu Atletico Madrid

Joe Cole îl admira pe Florin Răducioiu

Internaţionalul englez era doar un tânăr în academia lui West Ham atunci când Florin Răducioiu juca la Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Când Răducioiu era la West Ham, eu eram în Academie şi îl urmăream. Eram foarte entuziasmat să văd cum un jucător de calibrul lui Răduvioiu ajunge la West Ham. 

Îmi amintesc că era un jucător foarte tehnic, cu foarte multă calitate, iar asta m-a atras pe mine, fiind tânăr la momentul respectiv. Erau vremuri interesante pentru că vedeam mulţi străini venind în Anglia. 

E păcat că Răducioiu nu a stat mai mult la West Ham. Dacă s-ar fi acomodat, ar fi marcat mult mai multe goluri şi ar fi avut succes", a declarat Joe Cole.

Joe Cole despre Mutu: "Italia era un loc mai potrivit pentru el"

Fostul mare mijlocaş englez a fost chiar coleg cu Adrian Mutu la Chelsea atunci când românul a ajuns în Regat.

Reclamă

"Când am ajuns la Chelsea, Adrian Mutu era marele transfer al momentului, vedeta care marcase foarte multe goluri în Serie A. Eu eram un jucător tânăr.

Transferul lui a fost foarte scump. Era un jucător extraordinar, cu o tehnică incredibilă. Cred că cel mai greu lucru pentru Adrian a fost faptul că cerinţele erau mereu foarte mari la Chelsea. 

În Premier League nu trebuie doar să marchezi, trebuie să fii foarte competitiv la toate capitolele. A avut câteva dificultăţi în acest sens, cred că Italia era cel mai potrivit loc pentru el, deoarece fotbalul e un pic mai lent acolo.

Reclamă 4 / 0/3

În Premier League sunt cerinţe foarte mari din punct de vedere fizic pe tot parcursul unui meci. Adrian a fost un jucător foarte, foarte bun, dar nu s-a adaptat la Chelsea", a precizat Cole pentru Digi Sport

Joe Cole şi-a început cariera fotbalistică la West Ham unde a evoluat din 1998 până în 2003. După aceea, a evoluat pentru Chelsea timp de şapte sezoane, făcând apoi pasul către Liverpool, Lille şi din nou West Ham.

Recomandări
  • Florin Răducioiu a evoluat pentru West Ham în perioada 1996-1997
  • Adrian Mutu a fost transferat la Chelsea după mai bine de 100 de goluri în Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și