Închide meniul
Video

Italienii de la Super 4, super show la AntenaSport! ”Maradona a fost un fel de Che Guevara pentru Napoli!”

Silviu Corneanu Publicat: 5 noiembrie 2021, 14:52

Italienii de la Super 4 au făcut super show la AntenaSport

AS

  • Super 4 vor susține un concert la Sala Palatului, pe 7 decembrie
  • Soliștii de la Super 4 sunt fani Napoli

Până atunci însă, Super 4 au făcut super show la AntenaSport. Cătălin Oprișan și Silviu Corneanu i-au luat la întrebări pe cei patru soliști. Fani înfocați ai celor de la Napoli, cei de la Super 4 au avut parte și de o surpriză. Jurnaliștii AntenaSport le-au arătat filmulețul cu Maradona, în care ”El Dios” se antrenează pe celebra melodie ”Live is Life” a celor de la Opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest meci, toți suporterii din Napoli cântau această piesă. Maradona este în inimile noastre. A fost cel mai bun jucător din lume”, susțin cei de la Super 4.

”Maradona, au fost Che Guevara pentru Napoli”

Maradona a fost un fel de Che Guevara pentru Napoli. A reînviat un oraș. A câștigat un campionat și tot orașul l-a iubit”, au mai spus cei de la Super 4.

Reclamă

Băieții de la Super 4 sunt convinși că Napoli va lua campionatul, în acest sezon.

Anul acesta luăm campionatul. O să câștigăm titlul acum. Îi avem pe Mertens, Insigne, antrenor e Spalletti. Acum câțiva ani îl aveam și pe Chiricheș, căpitanul vostru. Un fundaș foarte bun”, și-au amintit cei de la Super 4.

Reclamă

Cei de la Super 4 cunosc mai mulți jucători români

Întrebați ce jucători români mai cunosc, primul nume care le-a venit în minte italienilor a fost cel al lui Adi Mutu. Aceștia nu au uitat nici de Gică Hagi și au rămas surprinși când au aflat că i se zicea Maradona din Carpați. Chivu, Stancu, Răducioiu sau Tătărușanu sunt doar câțiva dintre jucătorii români pe care și i-au amintit soliștii de la Super 4.

Băieții de la Super 4 au cântat ”Notti magiche”

Cei de Super 4 și-au demonstrat calitățile vocale și au cântat ”Notti magiche”, imnul Campionatului Mondial Italia 90. Băieții de la Super 4 vor susține un super concert pe 7 decembrie 2021 la Sala Palatului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Liga Campionilor • 11 mart., 19:15
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona