Închide meniul

Iuliu Mureşan, veste uriaşă pentru jucătorii lui Dinamo. Cum îşi pot recupera integral salariile restante. „Vom face totul după lege!”

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 8:20

Iuliu Mureşan, veste uriaşă pentru jucătorii lui Dinamo. Cum îşi pot recupera integral salariile restante. „Vom face totul după lege!

Iuliu Mureşan, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Iuliu Mureşan l-a contrazis pe Deian Sorescu. Vedeta lui Dinamo, cu cinci goluri în primele trei etape, s-a plâns că unii jucători au primit o parte din restanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan: „Aşa e la insolvenţă!”

„Sorescu nu are dreptate în ceea ce spune. Din urmă, clubul nu mai poate să dea bani. Ne ne poate acuza că am dat cuiva bani din urmă, noi nu putem face asta. E interzis în insolvență. Nu m-ar lăsa administratorul judiciar. Așa e la insolvență.

Jucătorii poate au discuții cualte persoane, cu sponsori. Noi nu facem diferențe. Încercăm să rezolvăm problemele grele. Faptul că există o liniște în joc, la antrenamente, arată că am dreptate.

Ei pot lua banii integral pe viitor, după ce se rezolvă tot, dar vom face după lege”, a spus directorul executiv al „câinilor” pentru digisport.ro.

Iuliu Mureşan a vorbit şi despre situaţia lui Paul Anton. Internaţionalul român şi-a depus memoriu pentru a devenit liber de contract.

Reclamă

„Anton a revenit azi la antrenamente după ce i-a recomandat doctorul 10 zile de pauza și dacă va mai fi jucătorul lui Dinamo ne vom bucură. Cred că va fi declarat liber de contract, dar noi ne-am dori să rămână. Au fost niște contract enorme la Dinamo, nu pot să spun mai multe, dar ceva nu se leagă. Un club din Spania poate putea să plătească salariile alea, dar în România, nu se poate așa ceva”, a mai spus Mureşan.

Iuliu Mureșan, asaltat de oferte pentru Deian Sorescu

Salvarea lui Dinamo poate veni cu transferul lui Sorescu, dar Iulu Mureşan a spus în exclusivitate pentru AntenaSport că acesta nu va pleca ieftin. Nici două milioane de euro nu sunt de ajuns, crede Iuliu Mureșan, care speră să-l ţină pe Sorescu până la iarnă.

„Mă sună direct pe mine preşedinţi de club pentru Sorescu. Am primit chiar şi oferte în scris. Va lăsa o gaură mare în echipă. Eu nu l-aş da pe Sorescu nici cu două milioane!!!!! Jucătorii de top de la Dinamo…voi trage cât voi putea să stea la noi măcar până în iarnă”, a spus Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și