Închide meniul

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2024, 12:01

Reclamă
„Jackie Ionescu a murit la 88 de ani

"Jackie" Ionescu a murit la 88 de ani

"Jackie" Ionescu a murit la 88 de ani

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani. Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, decesul, la vârsta de 88 de ani, a fostului antrenor Ion V. Ionescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel cunoscut ca „Jackie” Ionescu a evoluat în cariera de jucător la Poli Timişoara, Progresul Sibiu, Sportul Studenţesc şi Victoria Bucureşti.

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

Ca antrenor, a pregătit mai multe echipe importante: Poli Timişoara, Jiul Petroşani, CFR Timişoara, UTA, CSM Reşiţa, Aurul Brad, Corvinul Hunedoara, Sportul Studenţesc, Progresul Bucureşti.

A fost câştigător al Cupei României cu Poli Timişoara în 1980, învingând-o pe Steaua, 2-1. Acesta e ultimul trofeu cucerit de timişoreni. Fostul antrenor a publicat de-a lungul carierei sale şi 5 cărţi.

Înmormântarea lui Ion V. Ionescu va avea loc miercuri, pe 3 iulie, de la ora 15:00, la cimitirul din Calea Şagului.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și