Închide meniul

Jamal Musiala, aşteptat în România! Alegerea făcută de puştiul de 17 ani al lui Bayern. "Am o inimă pentru Germania şi una pentru Anglia"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 16:15

Jamal Musiala, aşteptat în România! Alegerea făcută de puştiul de 17 ani al lui Bayern. "Am o inimă pentru Germania şi una pentru Anglia"

profimediaimages

Jamal Musiala a marcat în Lazio - Bayern 1-4, din optimile de finală ale Champions League

Jamal Musiala a fost titular şi a marcat unul dintre golurile cu care Bayern Munchen a învins-o cu 4-1 pe Lazio, la Roma, în manşa tur a preliminariilor Champions League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jamal Musiala a ales să joace pentru naţionala Germaniei

Jamal Musiala a devenit cel mai tânăr englez care înscrie în Champions League şi al doilea cel mai tânăr marcator din istoria competiţiei în fazele eliminatorii.

Musiala şi-a ales echipa naţională pentru care va juca la nivel de seniori, după o întâlnire cu selecţionerul Joachim Low şi cu directorul sportiv al Federaţiei din Germania, Oliver Bierhoff. 

"Am o inimă pentru Germania şi una pentru Anglia. M-am gândit mult la asta, dar până la urmă am ascultat sentimentul că ar fi o decizia corectă să joc pentru Germania. Am fost impresionat de cât de bine au fost informaţi amândoi. Domnul Low a analizat foarte bine stilul şi punctele mele slabe. Mă vede în viitor în cea mai bună poziţie a mea, cea a mijlocaşului ofensiv", a spus Musiala, pentru televiziunea germană ARD, citată de news.ro.

Jamal Musiala ar putea juca în România – Germania, în preliminariile CM 2022

Jamal Musiala este născut în Germania, la Stuttgart. Tatăl său este anglo-nigerian, iar mama este nemţoaică. El a jucat pentru ambele ţări la nivel de juniori. Musiala a crescut la Chelsea şi a fost transferat în 2019 de Bayern.

Reclamă

"Văd un potenţial imens în el. Evident, îl avem în vizorul nostru de ceva timp", a spus Joachim Low. Nemţii vor să îl convoace pe Musiala chiar de la următoarea acţiune pentru a câştigat "duelul" cu englezii. În martie, Germania va juca în România, pe 28 martie, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și