Închide meniul
Foto

Jandarmeria a găsit alte materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf, ascunse pentru Dinamo – Petrolul! Meciul e sold-out

Bogdan Stănescu Publicat: 26 august 2023, 14:36

Reclamă
Jandarmeria a găsit alte materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf, ascunse pentru Dinamo – Petrolul! Meciul e sold-out

Jandarmeria a găsit alte materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf

Jandarmeria a găsit alte materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf

Jandarmeria a găsit alte materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf, ascunse pentru Dinamo – Petrolul! Meciul se va disputa în această seară, de la ora 21:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul Dinamo a anunţat pe pagina de Facebook că meciul este sold-out. Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate totală de 8.207 locuri.

Jandarmeria a găsit materiale pirotehnice pe stadionul Arcul de Triumf, ascunse pentru Dinamo – Petrolul!

În contextul meciului de fotbal dintre echipele FC DINAMO București și FC PETROLUL Ploiești, în această dimineață au continuat activitățile de verificare a arenei sportive Arcul de Triumf, unde urmează a se disputa evenimentul sportiv.

Aceste demersuri au avut drept scop prevenirea introducerii de materiale interzise în arena sportivă, având la bază și modul de manifestare al suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate alte materiale pirotehnice, depozitate în zona Peluzei Nord, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

Reclamă

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării și predării către organele abilitate să continue cercetările.

Subliniem faptul că deținerea sau folosirea de materiale pirotehnice interzise constituie infracțiune și se pedepsește în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare”, a transmis Jandarmeria Bucureşti, într-un comunicat.

Jandarmeria găsise şi anterior materiale pirotehnice ascunse pentru partida din această seară.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul clubului Dinamo pentru fani

Dinamo 1948 București – Petrolul Ploiești este SOLD OUT!

Mulțumim tuturor suporterilor pentru interesul arătat. Rugăm suporterii să aibă asupra lor actul de identitate și să evite aglomerația prin a fi prezenți din timp la stadion.

După 8 ani, Dinamo – Petrolul revine pe prima scenă a fotbalului românesc. Vă așteptăm pe ”Arcul de Triumf” pentru a mai scrie o filă în istoria duelului de tradiție”, a transmis clubul Dinamo pe contul de Facebook.

Probleme de lot pentru Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Petrolul: „N-ar fi trebuit să afle ei asta!”

Ovidiu Burcă se confruntă cu probleme de lot, înaintea partidei dintre Dinamo şi Petrolul. Antrenorul „câinilor” a anunţat că mai mulţi jucători s-au accidentat, în săptămâna premergătoare duelului cu „lupii galbeni”.

Dinamo – Petrolul, care se dispută pe stadionul Arcul de Triumf, va fi în format live text, pe AS.ro, în această seară, de la ora 21:45.

„Ghezali va fi împreună cu noi mâine, dar din păcate săptămâna asta am pierdut destul de mulți jucători. N-aș vrea să-i nominalizez, dar o să las să vedeți mâine care dintre jucătorii cu care v-ați obișnuit nu vor fi mâine nici în lot, nici în primul ”11”.

Din păcate, avem o serie de accidentați. În mod normal, n-ar fi trebuit să afle cei de la Petrolul. Eu niciodată n-am fost interesat dacă joacă un jucător sau altul, e important să cunoști jucătorii cu care echipa adversă abordează primul ”11”, dar e mai important să știi maniera de joc. Noi nu încercăm să jucăm spectaculos, încercăm s-o facem eficient”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Petrolul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și