Închide meniul

Probleme de lot pentru Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Petrolul: „N-ar fi trebuit să afle ei asta!”

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 20:56

Reclamă
Probleme de lot pentru Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Petrolul: „N-ar fi trebuit să afle ei asta!

Probleme de lot pentru Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo - Petrolul

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă se confruntă cu probleme de lot, înaintea partidei dintre Dinamo şi Petrolul. Antrenorul „câinilor” a anunţat că mai mulţi jucători s-au accidentat, în săptămâna premergătoare duelului cu „lupii galbeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va duela cu Petrolul sâmbătă, de la ora 21:45, într-un meci care va fi în format live text, pe AS.ro.

Probleme de lot pentru Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo – Petrolul

Ovidiu Burcă a declarat că cei de la Petrolul nu ar fi trebuit să afle faptul că Dinamo are mai mulţi jucători accidentaţi înaintea duelului direct. Antrenorul roş-albilor a refuzat să-i numească pe cei care nu vor putea lua startul în duelul de pe stadionul Arcul de Triumf.

De asemenea, Burcă le-a oferit şi o veste bună fanilor „câinilor”. Lamine Ghezali, jucătorul care a lipsit de la ultimele patru meciuri ale lui Dinamo, va fi în lot pentru duelul cu Petrolul.

„Ghezali va fi împreună cu noi mâine, dar din păcate săptămâna asta am pierdut destul de mulți jucători. N-aș vrea să-i nominalizez, dar o să las să vedeți mâine care dintre jucătorii cu care v-ați obișnuit nu vor fi mâine nici în lot, nici în primul ”11”.

Reclamă

Din păcate, avem o serie de accidentați. În mod normal, n-ar fi trebuit să afle cei de la Petrolul. Eu niciodată n-am fost interesat dacă joacă un jucător sau altul, e important să cunoști jucătorii cu care echipa adversă abordează primul ”11”, dar e mai important să știi maniera de joc. Noi nu încercăm să jucăm spectaculos, încercăm s-o facem eficient”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Petrolul.

Dinamo va întâlni Petrolul pe stadionul Arcul de Triumf, după ce oficialii roş-albilor au încercat, fără reuşită, să închirieze Arena Naţională. Cele două formaţii s-au duelat ultima dată, într-un meci oficial, în 2015. La momentul respectiv, „câinii” se impuneau cu scorul de 2-1, după autogolul lui Tudose şi golul lui Dorin Rotariu.

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanul toaletelor de la stadionul Arcul de Triumf, înainte de Dinamo – Petrolul

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice în tavanul toaletelor de la stadionul Arcul de Triumf, înainte de Dinamo – Petrolul. Jandarmeria Capitalei a anunţat, vineri, că, în urma verificărilor efectuate la arena Arcul de Triumf, unde se va juca meciul Dinamo -Petrolul, au fost identificate materiale pirotehnice depozitate în tavanele toaletelor, cu scopul de a fi folosite în timpul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„În contextul meciului de fotbal dintre echipele FC DINAMO Bucureşti şi FC PETROLUL Ploieşti, din data de 26.08.2023, echipe mixte din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi Poliţiei Capitalei au desfăşurat activităţi de verificare a arenei sportive Arcul de Triumf, unde urmează a se disputa evenimentul sportiv.

Aceste demersuri au avut drept scop prevenirea introducerii de materiale interzise în arena sportivă, având la bază şi modul de manifestare al suporterilor celor două echipe, pe timpul meciurilor anterioare.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate materiale pirotehnice depozitate în tavanele toaletelor, cu scopul de a fi folosite în timpul meciului.

În acest sens, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, iar materialele pirotehnice în cauză au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate să continue cercetările„, a anunţat Jandarmeria, conform news.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 0-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și