Închide meniul

Jerry Gane, ca și plecat de la Dinamo după discuția cu Cortacero: ”Eram ca Nea Mărin miliardar. Dacă nu intră banii, se termină tot”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 decembrie 2020, 13:39

Jerry Gane, ca și plecat de la Dinamo după discuția cu Cortacero: ”Eram ca Nea Mărin miliardar. Dacă nu intră banii, se termină tot”

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Ionel Gane a declarat că nu știe cum se va rezolva situația de la Dinamo

  • Jerry Gane a avut o întâlnire cu Pablo Cortacero
  • Antrenorul nu știe ce se va întâmpla cu Dinamo

Tehnicianul la vorbit și despre planurile sale în vacanța de iarnă și ce se poate întâmpla cu echipa în cazul în care banii nu vor intra în conturile conturile clubului din ”Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane nu știe dacă rămâne sau pleacă de la Dinamo

Situația de la Dinamo s-a degradat din ce în ce mai mult odată cu venirea ”investitorilor” spanioli în această vară. Într-un interviu pentru Radio Dinamo, Jerry Gane a vorbit despre întâlnirea avută cu Pablo Cortacero.

”M-am întâlnit dimineaţă cu Pablo Cortacero. Nu ştiam dacă vine sau nu. Eram ca în filmul Nea Mărin Miliardar când l-am văzut. Nu credeam. Am stat de vorbă 15 minute cu el. Când ai echipă, nu ai vacanţă.

Trebuie să reglăm nişte lucruri, este diferit în acest an. Vă pot spune că în acest moment nu am nicio confirmare sau o infirmare să nu rămân. Am un contract, am semnat pe 2 ani. Dar, ori râmâi unde eşti dorit, ori pleci. Dar îmi doresc să rămân”, a declarat Gane.

Jerry Gane despre reunirea lotului lui Dinamo

Antrenorul ”câinilor” a fost ezitant să se pronunțe în legătură cu câți jucători va avea după vacanța de iarnă, mai ales că fotbaliștii clubului au trimis un comunicat prin care au anunțat că nu se prezintă la reunirea lotului fără a li se achita măcar o parte din datorii.

Reclamă

”Mă bucur că sunt aici şi mă simt foarte bine. Reunirea va fi delicată. Ştiu ce am simţit zilele acestea, ştiu ce discuţii am avut cu ei după meciul cu Academica. Dacă nu se vor plăti salarii până la reunire, nu ştiu câţi vor reveni.

Cei care au decis să plece au alt statut, jucătorul român trebuie să apeleze la alte instanţe. Dar, chiar dacă revin, problema este mentală. Dacă nu se vor plăti salariile, va fi aşa un val de plecări. Camara este împrumutat”, a explicat Jerry Gane.

Jucătorii spanioli sunt primii care pot pleca de la Dinamo

”El şi-ar dori să rămână pentru club sau suporteri. E un băiat de grup. Are mereu zâmbetul pe buze. Mi-a spus că depinde ce se va întâmpla cu situaţia financiară. Mejias mi-a spus că şi-ar dori să rămână, dar depinde de plata salariilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu intră banii, se termină tot. Nu vreau să mă gândesc că nu se va întâmpla ceva bun în aceste zile”, a precizat Gane într-un interviu la Radio Dinamo.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 17 apr., 15:32
Andrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune
Veste uriașă pentru dinamoviști
Liga 1 • 17 apr., 14:43
Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 16 apr., 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”