Închide meniul

Jerry Gane, ironie către FCSB: "E problema lor că au schimbat mulţi jucători!" Ce spune despre şansele lui Dinamo de a câştiga Cupa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 20:40

Jerry Gane, ironie către FCSB: "E problema lor că au schimbat mulţi jucători!" Ce spune despre şansele lui Dinamo de a câştiga Cupa

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Jerry Gane, fericit după victoria lui Dinamo contra lui FCSB

Dinamo a terminat al patrulea meci la rând cu acelaşi scor: 1-0. Înaintea succesului din această seară, au fost victoria cu UTA şi eşecurile cu FCSB şi Craiova, toate în campionat. Jerry Gane nu a fost deloc interesat de alegerea rivalilor de a folosit mai multe rezerve în echipa de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane: "Am trecut meritat de FCSB"

"O victorie frumoasă, sunt foarte bucuros că am câștigat. Îmi felicit jucătorii, știu ce înseamnă o victorie în derby, mai ales pentru suporteri. Eu cred că am trecut meritat de FCSB.

Chiar dacă FCSB a schimbat mulți jucători, e problema lor, e strategia lor. Am folosit un 4-4-2 și cred că am forțat din primul minut. Am avut ocazii în prima repriză, am reușit să înscriem în a doua. Chiar dacă am suferit puțin la final și ei au avut 2-3 ocazii, Eșanu a avut intervenții foarte bune și ne-am calificat. Am făcut fericiţi mii de fani", a spus antrenorul lui Dinamo.

Jerry Gane: "Au fost prime când era Borcea, când erau alţi conducători"

Gane a pus ochii pe trofeu după ce Dinamo a eliminat din competiţie două foste campioane. El a precizat că jucătorii lui nu au avut nicio primă de victorie.

"Ar fi frumos să câștigăm Cupa. Va fi mereu unul dintre obiective. Am reușit să eliminăm două echipe puternice, Viitorul și FCSB. Așteptăm următorul rival. Avem un moral bun acum și pentru meciurile din Liga 1. Trebuie să fim foarte atenți. Cupa e diferită și vedeți ce se întâmplă dacă nu iei meciurile în serios.

Reclamă

Au fost prime când era Borcea, când erau alți conducători. În momentul ăsta nu avem primă și chiar nu avem nevoie. Avem problemele noastre zi de zi. Nu ne mai gândim la bonusuri, iar la un meci cu FCSB nu-și avea rostul", a mai spus Gane la Digi Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și