Închide meniul

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

Publicat: 9 octombrie 2024, 17:08

Reclamă
Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern

Joan Laporta, Gică Popescu şi Marcel Ciolacu / Youtube Guvernul României

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern. Preşedintele Barcelonei a venit în România pentru a inaugura noua academie a catalanilor de la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul a avut loc marţi seară, pe stadionul Arcul de Triumf din capitală. A doua zi după eveniment, Joan Laporta s-a întâlnit şi cu preşedintele federaţiei, Răzvan Burleanu, după care a mers şi la Guvernul României.

Joan Laporta s-a întâlnit cu Gică Popescu şi Marcel Ciolacu la Guvern! Preşedintele Barcelonei: „De-asta am ales România”

La Palatul Victoria, preşedintele Barcelonei s-a întâlnit cu premierul Marcel Ciolacu, dar şi cu Gică Popescu, fostul căpitan al catalanilor. Fostul mare jucător al României a evoluat pentru Barcelona în perioada 1995-1997. La întâlnirea de la Guvernul României a participat şi Florin Răducioiu, cel care a fost alături de Laporta şi la evenimentul de marţi seară.

Joan Laporta a avut un discurs superb la adresa României şi a dezvăluit că Barcelona a ales ţara noastră pentru a deschide o academie de fotbal şi pentru caracterul pe care îl au românii:

„După cum ştiţi suntem foarte selectivi când vine vorba de cerinţe. Am ales România pentru locaţia sa, pentru caracterul oamenilor săi. Avem un club care, anul acesta, pe 29 noiembrie, va sărbători 125 de ani de istorie”, a spus Joan Laporta, la întâlnirea de la Guvernul României.

Reclamă
Reclamă

Gafa uriaşă făcută de Joan Laporta în discursul susţinut în România

Gafa uriaşă făcută de Joan Laporta în discursul susţinut în România. Preşedintele Barcelonei a greşit numele selecţionerului României.

Preşedintele Barcelonei a venit în România pentru a inaugura Academia Barcelonei. Laporta a ţinut şi un discurs în care a confundat selecţionerul României. Laporta a spus că Iordănescu stă pe banca naţionalei, şi nu Mircea Lucescu.

”Vreau să fac o mențiune specială pentru o persoană, selecționerul naționalei României, legendarul Iordănescu. Iordănescu este aici, nu? Este aici? România este o țară fotbalistică, a dat mulți fotbaliști mari”, a spus Joan Laporta.

Reclamă

Preşedintele clubului spaniol FC Barcelona, Joan Laporta, a inaugurat, marţi seara, academia de fotbal a grupării catalane în Bucureşti, pe terenul secundar al stadionului Arcul de Triumf, alături de preşedintele acestei şcoli, fostul internaţional Florin Răducioiu.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:03

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

18:43

Joselu încă se gândeşte la Real Madrid! Colegul lui Florinel Coman, discurs sincer: „Îmi e dor să mă simt ca acasă”

18:30

Istvan Kovacs, delegat la Croația – Scoția, din Nations League! UEFA are încredere în arbitrul român

18:20

Cum îl poate da afară Dan Şucu pe Marius Şumudică de la Rapid. Clauzele din contractul antrenorului

17:50

Sascha Stegemann va arbitra meciul Cipru – România! Germanul a condus şi meciul PAOK Salonic – FCSB

17:30

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face”. Paralela brazilianului cu Lionel Messi

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și