Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Pedri, al 73-lea meci în 11 luni! „Nu mă simt obosit”. Starul Barcelonei va juca finala de la Tokyo

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 13:17

Jocurile Olimpice 2020 | Pedri, al 73-lea meci în 11 luni! „Nu mă simt obosit. Starul Barcelonei va juca finala de la Tokyo

Pedri va juca al 73-lea meci al sezonului

Profimedia

Pedri al 73-lea meci într-un singur sezon

La 18 ani, Pedri are un număr impresionant de partide disputate în ultimele 11 luni: 37 în LaLiga, 7 în Liga Campionilor, 6 în Cupa Spaniei şi 2 în Supercupa Spaniei, toate cu Barcelona, plus încă 20 de meciuri jucate cu echipele naţionale ale Spaniei, de tineret, A şi olimpică, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania s-a calificat în finala olimpică şi Pedri va fi pentru a 73-a oară pe teren, ceea ce însemană o medie de un meci la 4.6 zile, în ultimele 11 luni. Cu toate acestea, tânărul fotbalist nu se plânge de oboseală.

„Mă simt bine. Este normal ca oamenii să spună că trebuie să fiu obosit, dar încerc să mă odihnesc bine după fiecare meci. Trebuie să te odihneşti cât de mulţi poţi ca să dai totul pentru echipă. Am vrut să joc cu Brazilia în finală încă de la început. Îmi place mereu să joc împotriva celor mai buni. Va fi un meci dificil, ei joacă un fotbal bun, sunt foarte tehnici şi le place să se distreze cu mingea”, a declarat Pedri, potrivit Marca.

Ce ar alege Pedri între Champions League şi aurul la Jocurile Olimpice 2020

Dacă Spania câştigă, sâmbătă, medalia de aur, Pedri va deveni primul campion olimpic din Insulele Canare.

„Nu ştiam că aş putea deveni primul medaliat cu aur din Tenerife. Sunt mândru că reprezintă Insulele Canare. Este greu, dar sper să putem câştiga. Va fi un lucru foarte frumos să facem asta”, a spus el.

Reclamă

Întrebat ce ar alege între un trofeu al Ligii Campionilor şi medalia olimpică de aur, Pedri s-a decis repede: „Le-aş vrea pe amândouă. Este adevărat că Jocurile vin o singură dată, dar eu le vreau pe amândouă”.

Finala de la Tokyo, Spania – Brazilia, este programată, sâmbătă, de la ora 14.30, la Yokohama.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Pedri are 18 ani
  • El joacă a debutat sezonul trecut la Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și