Închide meniul

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia! Mesajul emoţionant al soţiei fundaşului de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2022, 10:57

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia! Mesajul emoţionant al soţiei fundaşului de la FCSB

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia

Joonas Tamm, într-un interviu pentru as.ro

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia. Fundaşul de la FCSB a primit acest premiu într-o gală ce a avut loc duminică seară. Acesta a fost însoţit de soţia sa, care a postat ulterior şi un mesaj emoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluţiile consistente de la FCSB l-au ajutat pe Joonas Tamm să devină cel mai bun jucător estonian al anului.

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia

Acest an a fost al nostru, în cel mai bun mod cu putință. Am așteptat să primești acest premiu pentru că motivația și dedicarea ta trebuiau să dea, la un moment dat, rezultate.

Îl meriți, fără dubii. Suntem toți mândri de tine și rămânem cei mai mari fani ai tăi, așa cum am fost în ultimii 10 ani și cum vom continua să fim până te vei retrage. E ușor să fii un model pentru mine, în special datorită determinării tale și a faptului că nu ai renunțat niciodată, nici măcar când situația a fost dificilă.

E incredibil să ne gândim acum că în urmă cu doar câțiva ani a trebuit să îți iei cariera de la zero și nu putea fi nimic privit cu optimism. De aceea meriți acest premiu și ești un model demn de urmat„, a scris Meryl Magi, soţia lui Joonas Tamm, pe reţelele de socializare.

Reclamă

Joonas Tamm a fost criticat de Gigi Becali, după primele meciuri jucate la FCSB

Joonas Tamm a avut un început dificil la FCSB şi a intrat rapid în gura lui Gigi Becali. Ulterior, fundaşul estonian s-a dovedit a fi un transfer bun şi a devenit titular indiscutabil la FCSB.

„Cine? Cine e? Habar nu am. Nu știu cine e Tamm. Nu l-am luat eu. Habar nu am, nici nu știu. Vorbesc serios. Nu știu, MM Stoica l-a adus. Am lăsat echipa pe mâna altcuiva. Habar nu am, nici nu știu. Nu am văzut prima repriză, m-am uitat de când au dat gol. De unde să mă pricep eu la ce a jucat el?”, spunea Gigi Becali, conform digisport.ro.

Joonas Tamm, pariul lui Mihai Stoica

Gigi Becali susține că Joonas Tamm a semnat cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer.

Reclamă 4 / 0/3

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn și a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundașul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina).

Ce salariu are Joonas Tamm la FCSB

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia a semnat pe un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat pentru www.as.ro.

Dacă roș-albaștrii vor fi mulțumiți de evoluțiile fundașului cotat la 600.000 de euro, atunci înțelegerea va fi prelungită cu încă un sezon, iar salariul va ajunge, conform gsp.ro, la 16.000 de euro.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Recomandări
  • Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia
  • Mesajul emoţionant al soţie lui Tamm

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și