Închide meniul

Jose Mourinho şi-a găsit un nou job! Ce va face portughezul după ce a fost concediat de Tottenham

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 10:29

Jose Mourinho şi-a găsit un nou job! Ce va face portughezul după ce a fost concediat de Tottenham

profimediaimages

Jose Mourinho va analiza Euro 2020 pentru The Sun

Concediat de la Tottenham la 19 aprilie, tehnicianul Jose Mourinho şi-a găsit un job de vară. Astfel, el va fi editorialist la The Sun pentru Euro 2020, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tabloidul englez a anunţat că antrenorul se va alătura echipei sale de cronicari sportivi pe timpul competiţiei. Campionatul European va avea loc în perioada 11 iunie – 11 iulie.

Mourinho a fost analist şi la precentul turneu final. La Cupa Mondială din 2018, portughezul a semnat un contract cu Russia Today. În vara lui 2019, Mourinho a făcut parte şi din echipa de analişti a celor de la Sky Sports.

Jose Mourinho, demis de Tottenham în ziua lansării Super Ligii Europei

Jose Mourinho a fost demis de Tottenham pe 19 aprilie, chiar în ziua în care a fost lansată Super Liga Europei, competiţie din care clubul londonez trebuia să facă parte.

"Clubul anunţă că azi, Jose Mourinho şi stafful lui format din Joao Sacramento, Nuno Santos, Carlos Lalin şi Giovanni Cerra au fost eliberaţi din funcţii", a transmis Tottenham într-un comunicat.

Reclamă

Jose Mourinho a lăsat-o pe Tottenham pe locul 7, la cinci puncte distanţă de ultima poziţie care duce în Liga Campionilor. Spurs venea după o singură victorie în ultimele cinci etape.

Jose Mourinho a avut şi beneficii de pe urma concedierii sale neaşteptate. Tehnicianul s-a îmbogăţit după ce a fost demis de la Tottenham. Spurs trebuie să îi plătească lusitanului o clauză de reziliere a contractului uriaşă, în valoare de 30 de milioane de lire sterline (34,6 milioane de euro).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jose Mourinho are 58 de ani
  • El a fost demis de Tottenham

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și