Închide meniul

Jucătorii de la CFR, testați pentru coronavirus. Absență importantă. Fotbalistul care așteaptă transferul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2020, 8:43

Jucătorii de la CFR, testați pentru coronavirus. Absență importantă. Fotbalistul care așteaptă transferul

Mediafax Foto / Dan Tautan via Hepta

Dan Petrescu are probleme de lot

După ce Klaus Iohannis a anunțat că, după 15 mai, sportivii pot reveni în cantonamente, jucătorii de la CFR au fost chemați, pe rând, la stadion pentru a-și face testul pentru Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlauskis are oferte din Arabia Saudită și a mai ajuns la Cluj

Printre ei nu s-a aflat portarul de 32 de ani, care se va transfera cel mai probabil la Al Shabab, susține Prosport. Planul de rezervă al campioanei este însă clar. În locul lui Arla, va sosi Cristi Bălgrădean. Rămâne de văzut când va ajunge în Gruia actualul portar al celor de la FCSB.

”Am fost contactat de multe echipe în această perioadă. Am primit oferte din multe țări, dar nu vreau să speculeze cineva acum că am ofertă de nu știu unde. Cele mai multe telefoane le-am primit din Turcia”, a spus Arlauskis, cu două săptămâni în urmă. 

Ceilalți străini din lotul lui Dan Petrescu au revenit la Cluj, dar au o problemă: vor sta în carantină 14 zile, înainte de a relua antrenamentele alături de colegi. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
Vezi toate știrile
Citește și