Închide meniul

Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „Este cu mult peste mine sau Gică!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 9:08

Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „Este cu mult peste mine sau Gică!

Profimedia

Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Ianis Hagi, jucătorul care-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, a câștigat campionatul cu Rangers. Fiul „Regelui” a avut și momente dificile în acest sezon. „Mister” a remarcat ușurință cu care Ianis a trecut peste ele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Hagi junior este jucătorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. Fostul internațional consideră că Ianis a avut o educație profesională exemplară.

Din punctul meu de vedere, Ianis a primit o educație profesională fantastică la Fiorentina. Era evidentă schimbarea before and after. Cred că pasul acolo a fost extrem de important pentru educația lui.

Asta vorbeam cu Hagi acum câteva zile, îi spuneam că noi doi nu am avut niciodată educația profesională pe care o are Ianis. Noi am suferit din acest punct de vedere„, a declarat Ili Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Ilie Dumitrescu, discuție cu Gică Hagi despre Ianis Hagi

Ilie Dumitrescu susține că nici el și nici Hagi nu ar fi reușit ceea ce a făcut Ianis. Dumitrescu este de părere că fiul „Regelui” a depășit momentele dificile pentru că este foarte puternic mental.

Reclamă

Discutam cu Gică, analizam realizările lui Ianis și spuneam că mental este cu mult peste mine sau Gheorghe Hagi. Este puternic mental. De ce? A trecut prin multe șocuri.

Cum a fost și la Rangers…. să joci 6 sau 7 etape, apoi nu a mai fost folosit deodată de Gerrard. În momentul în care i s-a dat șansa din nou, a intrat și a făcut diferența. Îi spuneam că noi nu am fi avut aceeași reacție„, susține Ilie Dumitrescu.

Ajuns la 22 de ani, Ianis Hagi este dorit de Lazio și Sevilla, dar visează să evolueze pentru Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Cine l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu
  • De ce este peste el și Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și