Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 care îi strică calculele lui Mirel Rădoi! România, „frânată” din drumul spre baraj de Macedonia de Nord

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2021, 20:35

Jucătorul din Liga 1 care îi strică calculele lui Mirel Rădoi! România, „frânată din drumul spre baraj de Macedonia de Nord

România, "frânată" din drumul spre baraj

Profimedia

Macedonia de Nord a făcut spectacol în prima repriză din Armenia. Culmea, unul dintre cei mai buni jucători ai macedonenilor a fost Stefan Ashkovski, fotbalist ce evoluează în Liga 1, pentru Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România, „încurcată” de un fotbalist din Liga 1

Ashkovski a creat faza fin care Macedonia de Nord a deschis scorul la Erevan. Jucătorul lui Sepsi și-a depășit spectaculos trei adversari, în flancul drept, și i-a pasat decisiv lui Trajkovski, în fața porții, care a îndeplinit o simplă formalitate.

După ce a „deblocat” tabela grație inspirației lui Ashkovski, Macedonia de Nord a mai lovit o dată până la pauză, prin vedeta Enes Bardhi, jucătorul lui Levante, care a înscris elegant cu un șut pe jos de la marginea careului.

De notat e că România a pierdut pe terenul Armeniei, scor 2-3. Cu Macedonia de Nord, tricolorii lui Rădoi au reușit o victorie, 3-2, și o remiză, 0-0.

Scenariile care duc România la baraj

Germania a câștigat autoritar grupa J, cum era de așteptat, astfel că România e la mâna ei să-și îndeplinească adevăratul obiectiv, accederea la baraj. Tricolorii se luptă pentru baraj cu Armenia și Macedonia de Nord.

Reclamă

România câștigă cu Islanda și Liechtenstein. În acest caz, tricolorii merg la baraj indiferent de celelalte rezultate din grupă.

România face egal cu Islanda și bate Liechtenstein. În acest caz, tricolorii merg la baraj doar dacă Armenia – Macedonia de Nord se termină egal.

România pierde cu Islanda și bate Liechtenstein. În acest caz, avem nevoie de un egal în Armenia – Macedonia de Nord, scenariu în care toate cele 3 echipe ar fi la egalitate de puncte. Principalul criteriu de departajare e golaverajul, astfel că ne trebuie o victorie la scor în ultima etapă, cu Liechtenstein.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și