Închide meniul

Jude Bellingham a primit trofeul Golden Boy

Dan Roșu Publicat: 5 decembrie 2023, 10:33

Reclamă
Jude Bellingham a primit trofeul Golden Boy

Jude Bellingham a primit trofeul Golden Boy

Jude Bellingham a primit trofeul Golden Boy - Profimedia Images

Jude Bellingham a câştigat, luni seară, cea de-a 20-a ediţie a trofeului Golden Boy, decernat de cotidianul italian Tuttosport. Englezul îi succede lui Gavi, de la FC Barcelona, recompensat în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul echipei Real Madrid i-a devansat pe Jamal Musiala (Bayern Munchen) şi pe Lamine Yamal (FC Barcelona).

Jude Bellingham a primit trofeul Golden Boy

Pentru Bellingham, acest premiu vine după ce jucătorul a fost recompensat şi cu Trofeul Kopa, în cadrul galei Ballon d’Or, trofeu care recompensează cel mai bun jucător sub 21 de ani.

Câştigătorul este ales prin votul a 50 de jurnalişti sportivi.

Jude Bellingham, sfat preţios de la un fost jucător al lui Real Madrid

Deşi s-a adaptat imediat la Real Madrid şi a marcat goluri pe „bandă rulantă”, punctând chiar o „dublă” în El Clasico, Jude Bellingham este nevoit să facă anumită lucruri, pentru a fi iubit de toată lumea.

Reclamă

Gareth Bale i-a oferit câteva sfaturi preţioase starului englez. Galezul a declarat că Bellingham trebuie să joace „rolul” unui fotbalist al lui Real Madrid, şi să se plieze pe cerinţele jurnaliştilor. Bale a mai declarat că şi câteva declaraţii în limba spaniolă, din partea lui Jude, vor fi privite cu ochi buni de presă.

„Cel mai mare sfat al meu este să joace rolul de a fi fotbalist la Real Madrid. Pentru că dacă nu joci și nu faci ce vrea presa, o să primești multă ură. Vorbește cu ei și în spaniolă, în principiu, o să fii o păpușă.

Îi vezi pe jucători și ei se comportă așa. Ei fac ce vrea presa și arată ceea ce înseamnă să fii jucător la Real Madrid. Poate că asta a fost problema mea”, a declarat Gareth Bale, citat de as.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și