Închide meniul
NEWS ALERT

Karim Benzema s-a accidentat şi ar putea rata Euro 2020! Atacantul lui Real Madrid, în lacrimi! A aşteptat 6 ani să revină la naţională

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 23:06 / Actualizat: 9 iunie 2021, 12:06

Karim Benzema s-a accidentat şi ar putea rata Euro 2020! Atacantul lui Real Madrid, în lacrimi! A aşteptat 6 ani să revină la naţională

Profimedia

Karim Benzema s-a accidentat şi ar putea rata Euro 2020

Karim Benzema s-a accidentat şi ar putea rata Euro 2020! Atacantul chemat de Didier Deschamps după 6 ani la echipa naţională a început ca titular în meciul cu Bulgaria din această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema s-a accidentat şi ar putea rata Euro 2020

Benzema a rămas întins pe gazon în minutul 37. El a acuzat dureri la coapsa piciorului drept. Kylian Mbappe şi Antoine Griezmann au venit imediat să vadă ce s-a întâmplat.

Vedeta lui Real nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuită cu Olivier Giroud, după trei minute în care a primit îngrijiri medicale.

Reclamă

Benzema a izbucnit în lacrimi după ce ieşit de pe teren. Acesta este ultimul test al Franţei înainte de Euro 2020, iar accidentarea sa pare una serioasă.

 

Reclamă 4 / 0/3

Benzema a avut un meci de coşmar şi săptămâna trecută, când a revenit după 6 ani în tricoul Franţei. El a avut şansa să deschidă scorul cu Țara Galilor, în minutul 27, dar a ratat un penalty.

A fost al reilea penalty la rând irosit de Benzema la echipa naţională, după cele cu Elveţia, de la CM 2014, şi cu Suedia, dintr-un meci amical.

Ultima sa prezenţă la echipa naţională data din octombrie 2015, de la un meci cu Armenia, în care marcase de două ori.

Benzema a fost suspendat în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

„În trei minute totul a fost ca înainte.. Am discutat mult, s-au spus lucruri importante. Nu am discutat doar despre fotbal, am vorbit despre viaţă, despre familie… Dar nu mi-a spus niciun moment: Gata, vei fi la Euro. Ştiam doar că am făcut un mare pas în relaţia noastră”, a relatat Benzema prima discuţie avută cu selecţionerul Didier Deschamps, după împăcare.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și