Închide meniul

KF Laci – Universitatea Craiova 1-0 | Şefii din Bănie au reacţionat dur după umilinţa din Albania. „Jucătorii au arătat superficialitate”. Primele măsuri!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2021, 22:30

KF Laci – Universitatea Craiova 1-0 | Şefii din Bănie au reacţionat dur după umilinţa din Albania. „Jucătorii au arătat superficialitate. Primele măsuri!

Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • KF Laci – Universitatea Craiova 1-0
  • Marcel Popescu a anunţat că se vor lua măsuri

Oficialii Universităţii nu s-au ferit să îi critice publici pe jucătorii lui Marinos Ouzounidis. Marcel Popescu anunţă că se vor lua măsuri pentru a nu se mai ajunge într-o astfel de situaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii din Bănie au reacţionat dur după umilinţa din Albania

Este dezamăgire pentru atitudinea şi modul de abordare al unui joc din cupele europene… nu poţi trata meciul într-un asemenea mod pentru că adversarii te taxează. Experienţele neplăcute există şi la noi şi la alţii. Nu ne scuză pe noi să spunem că toţi suntem o apă şi un pământ. Nu e corect să ne uităm în grădina altora. O atitudine de superficialitate, de lipsă de angajament, te duce acolo unde eşti.

Victorie celor de la Laci este absolut meritată. O echipă care joacă simplu, care nu încearcă ceea ce nu ştie să facă…o echipă care se închide„, a declarat managerul general al Universităţii Craiova la digisport.ro.

Reclamă

Conducătorul oltenilor cere schimbări în formula de start la derby-ul cu FCSB, de duminică, dar şi în returul cu Laci.

În privinţa returului eu sunt încrezător, nu sunt optimist. Optimismul este o componentă de normalitate pentru oricine vrea să facă ceva în viaţă. Sunt şi realist… ceea ce am văzut astăzi mă pune pe gânduri. S-ar putea să găsim resursele necesare, s-ar putea să găsim un alt prim 11.

Reclamă

Cu FCSB s-ar putea să fie schimbări şi de formulă, ca mod tactic, şi schimbări nominale ale jucătorilor. Astăzi, din apatia lui Cîmpanu am trecut la explozia lui Gustavo. Craiova poate mai mult„, a fost anunţul făcut de Marcel Popescu după KF Laci – Universitatea Craiova 1-0.

Universitatea Craiova a jucat în următoarea formulă împotriva celor de la Laci:

Pigliacelli – Conte, Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Mateiu (Bic ’70), Nistor – Cîmpanu (Gustavo ’64), Cicâldău (Căpăţână ’87), Ivan – Koljic (Markovic ’64)

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”