Închide meniul

Kyle Walker s-a speriat de hoţi şi a plătit o avere pentru un câine de pază. "Sunt bani bine investiţi"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2021, 14:40

Kyle Walker s-a speriat de hoţi şi a plătit o avere pentru un câine de pază. "Sunt bani bine investiţi"

Instagram Chaperone K9

Kyle Walker şi-a cumpărat un doberman

Inspirat de decizia luată de coechipierul său, Raheeme Sterling, fundaşul lui Manchester City a luat legătura cu reprezentanţii firmei Chaperone K9, din Leicester. Internaţionalul englez a plătit 40.000 de lire sterline pentru dobermanul pe care l-a numit "Apollo".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Walker a plătit 40.000 de lire sterline pentru un câine de pază

"Pentru Kyle vor fi bani bine investiţi. Este hotărât să îşi protejeze familia cu orice preţ, iar Apollo vă poate ajuta. Câine va fi instruit să reacţioneze la anumite cuvinte cheie pe care doar familia le va cunoaşte.

Va păzi uşa din faţă, dar va face şi verificări în interiorul şi exteriorul casei. Singurul său obiectiv va fi să îi protejeze pe membrii familiei", a dezvăluit un prieten al lui Kyle Walker pentru The Sun

Printre cei care au decis să achite zeci de mii de euro pentru un câine de pază se numără şi starul lui Manchester United, Marcus Rashford.

Reclamă

Robin Olsen, ameninţat cu macetele de hoţi

Portarul lui Everton, Robin Olsen, a trecut prin clipe de groază. S-a trezit în casă cu o bandă de hoţi înarmaţi cu macete. Hoţii i-au luat ostatici pe soţia şi cei doi copii ai fotbalistului suedez în vârstă de 31 de ani. În acest el, Olsen le-a dat intruşilor bijuterii şi un ceas de lux.

"Robin a fost terifiat. Nu e deranjat de furt sau de pierderea lucrurilor materiale, ci de efectul pe care l-a avut asupra familiei sale. Sunt cu adevărat traumatizaţi. Este coşmarul oricarui parinte. Familia s-a mutat din acea casa, iar clubul a oferit fiecarui jucator propriul bodyguard", a declarat un apropiat al fotbalistului.

Carlo Ancelotti, jefuit înaintea meciului Everton-Fulham

Au fost probleme şi pentru Carlo Ancelotti, a cărui casă a fost jefuită de hoţi. Fiica vitregă a managerului lui Everton a trecut prin momente şocante în momentul în care i-a văzut pe "mascaţi". Poliţiştii din Blundellsands a fost chemată să intervină, dar în momentul în care au ajuns era deja prea târziu. Hoţii au fugit cu seiful.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul de 61 de ani nu era acasă în momentul în care a avut loc spargerea. În shimb, fiica lui a auzit zgomote şi a dat chiar nas în nas cu hoţii. Chloe McClay a dezvăluit că aceştia erau îmbrăcaţi în negru, purtau cagule, şi au luat-o la fugă în momentul în care au văzut-o.

"Facem apel la toţi cei care deţin informaţii despre jaful care a avut loc vineri. Un seif a fost furat de hoţii care au intrat prin efracţie. Doi bărbaţi au intrat într-o proprietate de pe Hall Road East şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit", se anunţă în comunicatul poliţiei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și