Închide meniul

Kylian Mbappe a răbufnit la adresa preşedintelui Federaţiei Franceze de Fotbal: „Zidane este Franţa!”. Scandal de proporţii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2023, 9:09

Kylian Mbappe a răbufnit la adresa preşedintelui Federaţiei Franceze de Fotbal: „Zidane este Franţa!. Scandal de proporţii

Kylian Mbappe a răbufnit la adresa preşedintelui Federaţiei Franceze de Fotbal: "Zidane este Franţa!"

Zinedine Zidane și Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe a răbufnit după declaraţiile preşedintelui Federaţiei Franceze de Fotbal. Noël Le Graet i-a prelungit contractul lui Didier Deschamps până în 2026 şi a avut o reacţie acidă la adresa lui Zinedine Zidane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă erau zvonuri că „Zizou” va deveni selecţionerul Franţei după Campionatul Mondial 2022 din Qatar, Le Graet a negat vehement că ar fi purtat vreo discuţie cu mijlocaşul de legendă al Les Bleus.

Kylian Mbappe a răbufnit la adresa preşedintelui Federaţiei Franceze de Fotbal

Nici nu aş fi ridicat telefonul„, a declarat preşedintele Federaţiei când a fost întrebat dacă ar fi fost sunat de Zidane.

Zidane a fost mereu sub radar, nu trebuie spuse poveşti. El avea mulţi fani, unii se aşteptau ca Deschamps să plece. Dar cine îl poate critica pe Deschamps? Nimeni! Poţi oricând să pierzi un meci, dar sunt cu el de 10 ani, nu au fost multe probleme.

Zidane în Brazilia? Nu-mi pasă, lăsaţi-l să plece oriunde vrea. Poate să meargă oriunde, la un club…

Reclamă

Dacă Zidane a încercat să mă contacteze? Bineînţeles că nu, nici nu aş fi răspuns la telefon. Să-i spun să caute o altă echipă? Faceţi un program special pentru ca el să îşi găseasă o echipă de club sau o naţională„, a declarat Noël Le Graet pentru RMC Sport, citat de marca.com.

Kylian Mbappe a reacţionat imediat pe reţelele sociale. I-a luat partea lui Zinedine Zidane, cel care a devenit campion mondial cu Franţa, în 1998, şi care a câştigat de trei ori la rând UEFA Champions League din postura de antrenor al lui Real Madrid.

Zidane este Franța! Legenda noastră nu poate fi tratată cu lipsă de respect„, a reacţionat Kylian Mbappe pe contul său de Twitter. Scandalul riscă să capete proporţii chiar şi mai mari.

Reclamă 4 / 0/3

Zinedine Zidane este liber de contract din 2021. A înscris 31 de goluri în 108 meciuri pentru naţionala de seniori a Franţei.

Didier Deschamps și-a prelungit oficial contractul

Didier Deschamps şi-a prelungit contractul de selecţioner al Franţei până în 2026, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Franceză de Fotbal (FFF).

Numit pe 9 iulie 2012, Didier Deschamps are 89 de victorii, 28 de remize şi 22 de înfrângeri în 139 de meciuri cu echipa Franţei. Guy Stéphan, asistentul lui Didier Deschamps, Franck Raviot, antrenorul portarilor, şi Cyril Moine, preparatorul fizic, îşi vor continua misiunea cu Les Bleus până în 2026.

Cu preşedintele am ajuns la un acord pentru prelungirea până în 2026. Îi mulţumesc preşedintelui. În Qatar, am fost foarte aproape de a obţine ceea ce ne-am dorit, acest titlu de campion mondial. Au fost multe lucruri pozitive.

Vreau să mulţumesc personalului tehnic, întregului personal. La întoarcerea în Franţa, mi-am dat seama de emoţiile pe care le-ar trezit această Cupă Mondială. A fost multă pasiune, sprijin. Puteţi conta pe mine pentru a menţine echipa Franţei la cel mai înalt nivel internaţional”, a spus Deschamps.

Franţa a pierdut finala CM 2022 în faţa Argentinei. A fost învinsă la lovituri de departajare de Argentina. Kylian Mbappe a înscris un hat-trick în cele 120 de minute.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și