Închide meniul

La 74 de ani, Ilie Năstase încearcă să evite cel de-al 5-lea divorţ. A spus că s-a iubit cu 2500 de femei!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 13:59

La 74 de ani, Ilie Năstase încearcă să evite cel de-al 5-lea divorţ. A spus că s-a iubit cu 2500 de femei!

Actionpress / i-Images / Zuma Press via Hepta

Ilie Năstase, decis să nu divorţeze de Ioana Năstase

Spre surprinderea tuturor, Ilie Năstase a dat asigurări că nu va rămâne singur. "Este problema mea, stați liniștiți că nu divorțez!”, a spus fostul lider ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, dezvăluiri despre cele 2500 de femei

Cea mai lungă căsnicie a lui Ilie Năstase a durat 19 ani. A fost căsătorit, în 1984 şi 2003, cu Alexandra King. În biografia lui, fostul tenismen a spus că s-a iubit cu 2.500 de femei.

"O englezoaică mi-a scris cartea. Era documentată pe sport, ea i-a scris-o și lui Beckham. Mereu îmi spunea că stau cu fetele, că am un fan-club. N-aveam timp să fac prostii atunci. Eram prin turnee… Aveam o casă lângă Paris și în fiecare seară povesteam cu ea câte trei ore. În ultima seară am luat o sticlă de vin roșu. 

Și îi zic: „Hai să fiu sincer cu tine! Ți-am tot zis că am avut 200 de femei, ba 400… Dar uite, acum mă confesez! Mi-a fost rușine de tine, dar am băut paharul ăsta de vin și îți recunosc că am avut 2.500 de femei". „Asta am așteptat de la tine!”, mi-a zis. Și-așa a rămas! Am mințit-o. Nu se poate să ai atâtea. N-ai cum. Doar nu puteam să le număr și să le trec în computer”, a povestit Năstase la GSP.

Ioana Năstase: "Sunt gata să mă întâlnesc cu Ilie Năstase şi după divorţ"

Soţia fostului lider ATP are motive să răsufle uşurată. Ioana a dezvăluit că l-a convins pe Ilie să nu o deposedeze de cadourile pe care le-a primit în timpul căsătoriei. Îi va rămâne bolidul de lux.

Reclamă

"Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună. Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înţeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina şi verigheta, îmi vor rămâne.

Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse. Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a declarat Ioana Năstase pentru Playsport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana în vara anului trecut
  • Ioana Năstase a depus deja actele de divorţ

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și