Închide meniul

Accidentare horror în Villarreal – Barcelona! Francis Coquelin a fost scos pe targă, acoperit cu pătura

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 februarie 2023, 23:06

Accidentare horror în Villarreal – Barcelona! Francis Coquelin a fost scos pe targă, acoperit cu pătura

Francis Coquelin a fost scos pe targă, după ce s-a accidentat grav

Francis Coquelin a fost scos pe targă, după ce s-a accidentat grav / Colaj capturi Orangesport

A avut loc o accidentare horror în meciul Villarreal – Barcelona, din etapa a 21-a din La Liga, la scorul de 1-0 pentru catalani. Francis Coquelin a fost scos pe targă, acoperit cu pătura, în timp ce urla de durere. În minutul 32, mijlocașul francez a primit o lovitură puternică în spatele genunchiului drept, în timpul unui duel cu Franck Kessie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul contactului, ligamentele genunchiului lui Coquelin s-au mișcat spre interior, într-o poziție nefirească. Jucătorul lui Villarreal s-a prăbușit pe gazon și a izbucnit în lacrimi.

Accidentare horror în Villarreal – Barcelona! Francis Coquelin a fost scos pe targă, acoperit cu pătura

Francis Coquelin a început să urle de durere, ținându-se în disperare de genunchi. Staff-ul medical și-a făcut numaidecât apariția pe teren pentru a-i oferi primele îngrijiri.

Accidentare horror în Villarreal - Barcelona
Accidentare horror în Villarreal – Barcelona / Captură Orangesport

Francezul n-a mai putut să meargă pe propriile picioare și a avut nevoie să fie scos pe targă în afara terenului. Mai mult, medicii l-au acoperit pe Coquelin cu o pătură, iar imaginile au produs spaimă printre spectatorii prezenți la meciul Villarreal – Barcelona.

Accidentare horror în Villarreal - Barcelona
Accidentare horror în Villarreal – Barcelona / Captură Orangesport

Franck Kessie a scăpat fără cartonaș după intrarea dură asupra lui Francis Coquelin. Mijlocașul „Submarinului galben” a fost înlocuit cu Samuel Chukwueze.

Reclamă

Coquelin se afla la cea de-a 16-a apariție în tricoul lui Villarreal, în actualul sezon din La Liga. 5 milioane de euro este cota francezului, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Pedri a deschis scorul pentru Barcelona în minutul 18, din pasa lui Robert Lewandowski.

Robert Lewandowski, despre cel mai frumos moment la Barcelona

Robert Lewandowski a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment pe care l-a trăit la Barcelona, şi totodată a oferit declaraţii şi despre Xavi. Atacantul polonez a dezvăluit că trofeul Supercupei Spaniei, câştigat la începutul acestui an, i-a oferit sentimentul de apartenenţă la clubul de pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski evoluează la Barcelona de la începutul acestui sezon, după ce şi-a încheiat aventura de opt ani la Bayern Munchen. Atacantul a câştigat şi primul trofeu alături de catalani, anume Supercupa Spaniei, după o finală de vis cu Real Madrid.

Robert Lewandowski a oferit un interviu în care vorbeşte pe larg despre abiliăţile lui Xavi ca manager. Vârful catalanilor susţine că tehnicianul are de partea sa experienţa acumulată ca jucător, iar de aici a fost doar un pas până la a deveni un antrenor bun.

Totodată, Lewandowski vorbeşte şi despre momentul care l-a făcut să se simtă „ca acasă” la Barcelona. Concret, după finala Supercupei Spaniei, atacantul poloenz a simţit că este cu adevărat jucătorul catalanilor, după ce şi-a trecut în cont primul trofeu alături de clubul blaugrana.

Xavi a fost un jucător incredibil, şi acum în jurul lui, ca antrenor, se menţine sentimentul că face lucrurile care trebuie. Ajungi să ai încredere în el, pentru că ştii că este corect, şi de aceea îl susţii şi mergi pe aceeaşi cale ca a lui.

Robert Lewandowski: „Trebuie să ne gândim la viitor!”

Are experienţă, pentru că a fost în club de doi ani, şi este important să înţelegi diferenţele dintre a fi un jucător şi a fi un antrenor. Pentru a fi un antrenor bun, există mici diferenţe, dar aceste diferenţe sunt cele care te fac de succes sau nu. Şi cred că el înţelege ce trebuie să facă, şi o face bine.

După primul trofeu cucerit cu Barcelona, trebuie să spuns că imediat am simţit că ‘ok, acum sunt aici, la Barca, sunt un jucător care deja a câştigat ceva alături de acest club’. Acum trebuie să ne gândim la viitor şi la alte trofee. Dar după ce am câştigat Supercupa, am simţit că sunt acasă, un sentiment real. Nu este vorba că trebuie să demonstrezi ceva, dar cu această echipă trebuie să privim înainte şi să ne gândim la ceea ce putem obţine.

A fost un sentiment grozav, pentru că în La Liga trebuie să aştepţi luni bune pentru a vedea dacă eşti campion, iar câştigarea Supercupei a fost ceva important, de asemenea şi pentru tinerii jucători, pentru a se simţi mai încrezători pentru viitor”, a declarat Robert Lewandowski, într-un interviu pentru beinsport.com.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și